Cs parçalarım :d ( Mouse ) İsteyen Olursa Satılır :D Mouse Pad Alınır :D

0
EXE RANK

Ronz.deaqL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Ronz.deaqL
Bugün sipariş verdim yarın elime geçicek :D sizlerle paylaşam dedim

2-3 Kere Kullandım 3200dpi mükemmel çözünürlük

x7 alıcak arkadaşlara tavsiyem o takoza para vericenize 50tl daha biriktirin sonra kafayı yemeyin aim alamazsınz x7yle :d

Mouse Işıkları Degişiyor Akşam Uyurken Gece Lambası Niyetine
:D Çok Güzel Görünüyor Karanlıkta :d

Hem sag hem sol için ben sol el kullandıgımdan dolayı
mouse düz olması lazım :D

Fotolara Geçelim

index.php

l_kov3.jpg

roccat_kova_00.jpg

MOUSE GELSİN KENDİ YORUMLARIMI KOYUCAM :D :D HADİ BAAALIM :D

oo iyimiş fotoları sen çekseydin keşke :D

elime ulaşınca fotograf çekinirik mousemla :D:D faceye koyacaz :D:D şöyle aynanın karşısında filaş patlataraktan :D:D

Muhteşem bir mauseye benziyor.

öyledir kendisi :d

güzel mouse bizdemi çeksek ne yapsak a4tech x2 ile :D 5 tl lik mouse :R

Güzel bir mouse :) Güle güle kullan kardeşim.

x7 tek geçerim

x7 takoz ake onla nasıl aim alıyonuz :D:D

kinzuda quzel :) roccat pek ıyı deql yhaw :'(

Benim Tek kullandığım SpawN Mice Ec1 Black :)

Ne gerek var 50 tL daha fazla vermeye ? Cs için önenmli olan tutum kolaylığı ve çözünürlük. A4Tech bize bunu senin aldığın mouseden çok daha ucuz fiyata sağlıyor 3200 dpi çözünürlük + ele tam oturan bir yapı + mouse ağırlığını ayarlabilme + şık tasarım buyrun a4Tech x7 mouse xl-740k ??? tamamen cs için üretilmiş bir mousedir kendisi ellernizden öper bu tür para tuzaklarına düşmemek için oldukca ideal bir markadır a4tech, mouse üzerindeki 6 buton + x3 ateş etme butonu da cabası !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ortalama fiyat 45-50 TL, Cbox un gamemaster (oyun üstadı ) serisine girmiş bir mouse

Bu mouseyi önermem.:)

asdasda x7 güzel diyo tuzak diyo x7 takoz aim alınmıyo senin elin büyük benimki küçük okadar şişman mouseki elim tıklara yetişmiyor en az 2aydır kinzu arıyom ufak diye o laptoplar için kullandıgnı mousden biraz büyük elim :D:D bu tam ideal

o dedigin zaffe zowie zowie i sadece heatondan yardım alınarak yapıldı ona özel üretiyorlar bütün mouselerın cakması g5 deadhadder micro ms falan filen :d bu mouse'un tek faydası var dünyada oyuncuların çogu 1024-768 oynuyor ve buna en iyi çözünürlük 1800 dür zowie de 1800dpi veriyo en yüksek eger sen 640-480de bunu kullanırsan sana ya no-recoil yada neden aimin titriyor derler :d

aim gitmio ne ya ne sacma sapan bişey bu, aim mouseyemi bağlı yok böle bişey arkadaş. Sen tk atamıosan mouse napsn.

asdsa :D:D:D kardeşim attıgım tkları siz gibi sk koysam peh :D lan game oynadıgımz için biliyorum kimse x7 kullanmaz titriyo mouse sensvty 0 sa titremez tabi :D.D

Geri