Cs1.5 Cfg Coderler Baksın !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatih05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

fatih05

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
fatih05
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
ben ~`CasT!eL~ cfg coderim belki tanıyanız vardır, birkaç gün düşündüm bir netbilginin cfg coderi ile cfg yapmaya karar verdim, eğer aranızda benimle cfg yapmak isteyen varsa bana özel mesaj göndersin, ha olduki 3-4 kişi mesaj attı bizde 3-4 kişi birlikte yaparız :D neyse özel mesajlarınızı bekliyorum ...

alayınız cfg coderim diyosunuz

cfg coder diye birşey yok,aliaslar sxe de geçmez bunun dışındada oyuna ayrı bi ilave edecek kod yok,parayla satılıyor hileler,cfg coder moder hikaye gidin kumda oynayın.

alayınız cfg coderim diyosunuz

cfg coder diye birşey yok,aliaslar sxe de geçmez bunun dışındada oyuna ayrı bi ilave edecek kod yok,parayla satılıyor hileler,cfg coder moder hikaye gidin kumda oynayın.

üstat konuştu herkes sussun :D

hll olsun aga ama değmez boyle bebelere cfg nin içindeki aliasları sxe nin hiç bir sürümünn kabul etmediğini anca kendilerini avuturlar :D

Hahaha kardeş beni güldürdün sen git 4 yaşındaki çocuklarla oyna çok bilmiş :)

Cfg coder cfg king die bisi yoktur alias + bircok komuta sxe block koymaktadir gecirmek imkansizdir gecen gordum para ile cfg satiolar komik vallahi saflik yapmayin onemli olan bilektir ! Bunu zamanla anlicaksiniz !

Kardeş Bela Tk sana biraz katılıyorum fakat alias ı nerden çıkardınız ben aliasdan bahsetmedim ki allah allah bunu bende biliyorum salak değiliz alisas demeden alias sxeden geçmyior konu ile ne alakası var ben alias sxe geçiyor dedim mi :S

La iyiki cfg coder dedik la admin düzelt şu konuyu coder dediğim yerleri kaldır allah aşkına ya deli ettiler adamı kafayı yemişler ya :)

Geri