CumSh0t. Kinik Adam kinik Full Time kinik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CumSh0t.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

CumSh0t.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
CumSh0t.
Abi Geçen y0Lda Gidiyodum Adamın Teki geLdi Dedi Sen kinqsin Dedim : Nerden anLadın Dedi Tipine Baksana kinqlik akıyo yüzünDeN Dedim : Abi saoL geL vs AtaLım dedi ezerSiN sonra dedimki : dedim ezerim Ama geL boşwer ataLım Maksat vese oLsun o bana Dediki Tmm geL atarım Dedi Ben Cfg Acarım sen Def oyna o zaman belki şansım olur dedim tmm gel

eee y0rum ??

hahahahahahahahah :D:D:D:D:D ZUAhahahahahahahaha ÇD:D:D:D:D Allah Senı napmasın p1J yaA:D

bu konuyu goruntuleyen herkesı amdan faklayım xD fakyu sedat abi siksin sizi oyunu hileyle doldurdunuz :D aqdklarım

Yha Ne kadar qerizeKALısın Sen CuhS0T AptAlbencılmanyaksalakşişkohayvanpisöküz:d

zuahahaha kafası qüzeL arkadaşın jsdjjsada :D

ceqmi$ Kafayı xD Kafamı qüzeLdi La xD

Cumshot :) acıyorum sana biliyomusun bak cidden acıyorum şaka değil .. yazık wall bulamamışsın artık kafayı yemişsin :D benim msn'yi eklede sana VIP şifresini veriyim Wall yap sende acıdım sana şu dakkadan sonra :)

yarragim msn ekle dion cevap vermeion orospu ebeni sikim snnn

Cumshot :) acıyorum sana biliyomusun bak cidden acıyorum şaka değil .. yazık wall bulamamışsın artık kafayı yemişsin :D benim msn'yi eklede sana VIP şifresini veriyim Wall yap sende acıdım sana şu dakkadan sonra :)

Benim waLL La işim oLmaz d0stum VIP şifrenin üstüne 0tur hahahaha

[Adam Jakarta] hahahaha

belli :D o yüzden saçmalıosun ya :D

linkin park hemen yaz şimdi cigara almaya gittik senin bi hesabını alalım ;)

ADMın WEya mod Arkadaslar Bunun Actıgı konular Yznden RAhatsızım GEregını Yaparmısın zzz??Sılın Sunuda Kurtulalım

nie :D sildirceksin sebebi vadır elbet :D

La nie siLdiricen adam kiniik döver seni hiph0p yazışa baksana hahahaha

XD alla alla :D ne diyim bilmiomki :D:D

Yha Sen maL misiN :) :) :D :D ;D ;D [3z!q] KoNu kiLit pLs!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri