Cyber-Aım Versiyon 9.7 Bu versiyona Ait Son Versiyonu Wareze Süreyim mi?

GELİŞTİRDİĞİM CFG DOSYALARINDAN MEMNUNMUSUNUZ

• MUHTEŞEM DEVAM ETMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.

Oy: 43 52.4%
  • GÜZEL AMA DAHA İYİLERİNİ BEKLERİZ.

Oy: 8 9.8%
  • CFG DIŞINDA RC DOSYALARINNA VE DEĞİŞİK HİLELEREDE EL AT.

Oy: 11 13.4%
  • YOK KARDEŞİM YA. BEN HAYATIMDA BÖYLE BERBAT CFG GÖRMEDİM. EN İYİSİ KALSIN...

Oy: 20 24.4%

• Kullanılan toplam oy
    82
0
EXE RANK

ALBAY PARS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ALBAY PARS
Saygı Değer Arkadaşlarım malum Cs Aleminde Hiç yabancı birisi Değilim. Şu Anda en Son geliştirmiş Olduğum Cyber-Aim V9-7 Cfg Son Sürümünü Wareze Süreyim mi? Yani Forumlarda Paylaşayım mı? Ama İlk önce geliştirmiş olduğum CFG Dosyalarından memnunmusunuz. İlk önce Buna Ait Bir Anket Çalışmamız Var. Anket Olumlu Gelirse Ben ve Bir Çok Team'in üst Düzey Yöneticilerinin Kullanmış Olduğu Cyber-Aim V9-7 CFG Dosyasını Siz değerli Arkadaşlarımızla Paylaşacağım....

Dip Not: Ankete Oy Kullanan Değerli Arkadaşlarımız Yorumlarınızıda Paylaşın ki! Ona Görede Bir değerlendirmede Bulunalım. Sadece Oy Atıp Boş Bırakmayınız Konuyu...

devamını bekliyoruz eski cfglerinindeki linkleri varsa at ona gore millet karar versin.

csde baya tanınıomus way canına :D bb

bence super kardes birde rc ile fln ilgilensn spr olcak

diqer c fg lerine bakmadan bisi diemem

evet dier cfglerini paylas.

burası Cs bölümü anket yerine açın konuyu

Bakalımda bi ...

güzel ama daha iyilerini bekleriz.

hahahaha bide beğendinizmi diye soRuyo hepside güzeL ama iyiLeRini bekLeRiz diyosunuz cfqyi açın içine bakın sadece fhR.# nin cfq iLe aynı deqLse ben biRşey biLmiyoRm :D:D:D

CfgLerini denemedim ama duydum istéRsén PayLasiRsin

sen kimsinki link vermiyosun kardeşim.allah allah naz yapma koyucaksan koy koymucaksan hiç konu acma allah allah

Kardeşim senin cfg lerini daha önce denemedim bişey diyemiycem ama vardır elbet bi hüneri sunarsan indirir teşekkürümüzü ederiz...

fhR nın cfg sının aynısı allahın laması zuhahahaa

Devamı gelsın ltfn

ya paylaş yada paylaşma zaten senin cfgleirn hep alıntı oluyo :>D

şu ana kadar tek cfgsini begendim adam alpay pars hll olsun adami hic tanimiorum ama cfgleri olarak cok begeniorum

xDD emeqe sayqı

Geri