d!sAvowaL ~ vs Art`z | fataLity Bi gl :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan RaideN.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
La ne uğraşıyonuz g.zekalılarla. Adama bi tk ağır gelmiş burada ağlıyorlar. Geçen burada bizim yenildiğimiz maçta ss koyuyolardı ezik diyorlardı. Şimdi tk attı king mi oldu ?.

La ne uğraşıyonuz g.zekalılarla. Adama bi tk ağır gelmiş burada ağlıyorlar. Geçen burada bizim yenildiğimiz maçta ss koyuyolardı ezik diyorlardı. Şimdi tk attı king mi oldu ?.

ADamsııın :D Muroo bunlaramı bakcam la isterse ezik desinler :D tk yien ben deil onlar yani :001_tongue:

La bırakın az nb de post kassınLar :D Eğer söz dalaşına giriceklerse ya da posta koyucaklarsa beyin` e sahip olmaları gerekiyor. O da zor eşit değiliz bunlarla :D

Çok boş işlere kafa yoruyosunuz Bu bir oyun bunun için sövmeye ne gerek var Forumda çok havalı herkesde sv girince hepsi pıss :)

Çok boş işlere kafa yoruyosunuz Bu bir oyun bunun için sövmeye ne gerek var Forumda çok havalı herkesde sv girince hepsi pıss :)
Aynı sen gibi dimi ? Cfg isteyen knk çeken adam şimdi bize atar yapıyor :O.
Sen git susturucu ve susturucusuz silahı öğren gel.

Seviyeni neden bozuyorsun bro ? " xD " yaz birde yaşını öğrenelim? Altı üstü bir oyun yaptığınız doğru mu ? Başarılar Doğukan'a : )

Beyler seviyenizi bozmayın tkyı yediniz daha ne uzatıyosunuz " XD " :D

olum fake team le ezdık la sızı adammısınız 3 map attık 1 elı zor aldınızda ınf de berabere kaldık
hem 1 eli zor alıp hem berabere nasıl kalınıyor ? Anlam & Yorumlamana hasta kaldım :thumbdown:

La bırakın az nb de post kassınLar :D Eğer söz dalaşına giriceklerse ya da posta koyucaklarsa beyin` e sahip olmaları gerekiyor. O da zor eşit değiliz bunlarla :D

sen benim beyin seviyeme gelmen için çok ekmek yemelısın sen benım beynimin 3/1 bıle olmazsın ayıq ol benım gıbı olmak ıstersen gıt o 3/1 kulandıgın beynını 3/3 yap bana azda olsa yaklaşmış olursun sonrada burda yorum atarsın

Br0* beyninin 3/3 ünü kullanabilsen Bro einstein olurdun :D
Bu yorumu attığına göre tam beyinsizsin :D

sen bu yorumu okuduğuna göre o zaman sende o bile yok :)

Attığın yorumu okucam tabi :) Söylediğinde söz .

neyse boş yere post kasmaya gerek yok yaranız buyuk sızın

Br0* dg o kadar eminsen adamın hile olduğuna hltv sizde fraps sizde sony vegas sizde daha ne bekliyorsun yapıştır hile movie görelim bizde ? ne dersin ? yada bu konuya daha fazla yorum atma.

Br0 Zek haklı madem hile diyosun HLTV de sizde frapsda sizde vegasta sizde yapın o zaman bi gh movie .

Sutunu Ic sutunu fatalytu dha kucuksun sn :D

La Size söylenicek söz yok mk dun cfg ıstıyordun kremını ugur ? :D Artık atmayın suna yorum mk kımın ne oldugunu herkes bılıyor.

:D Ne çok konuşulmuş bi yenilginin arkasından :D

Ugur sizin clandayken cfg yalvarıyodun ?

Geri