Delirttin Beni FPS ! Yardım Edin Yoksa @@@

0
EXE RANK

`-A n [T] O * T|k ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`-A n [T] O * T|k ~
Arkadaşlar Bilgisayarın Ekran Kartı Ram'ı Herşeyi Harika Alalı 2 AY OLdu Pc Ama FPS 20 Adam Gorunce Oyun Donuyor Kalıyor fps 20 den Yukarı Çıkmıyor Suna Çözüm Bulun PC ÖZELLİKLERİNİ YAZAYIM....!

]İntel Ekran Kartı Çift Çekirdekli 2 Gb Ram
Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz (2 CPUs), ~2.1GHz
Windows 7 Starter 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.110622-1503)
Refleslockmus Game Bostermıs Onları Önermeyin Kesin Net Çözüm

Rivatuner denedinmi ?

ben pc yi ilk aldıgımda 256 mb intel ekran kartı vardı 1 gb ram nvidia ekran kartı aldm fps suan 100 ıntel ekran kartlarında fps 100 olmuyor herhalde.

Belkide öyledir bendede nvidia var ekran kartı 256 mb rivatuner ile fps 100 oluyor.

methos bendede atı radeon hd 2400 var 512 mg ama cs 1.5 de fps dusuyor

sagolun arkdasalra ıntel ılk aldıgımda fps hep yüzdü sonradn böyle sorunlar anlamya basladım 1 gb yakın ekran kartı var 2 gb ram cıft cekırdek hala 20 fps oynyuom rıva tunner atı ve nvıdıa ıcın pc heryerı tıka basa dolu bı format atayım sadece cs yuklucem bı oyle deneım olmaıd ekran kartı sat ar ekran kartı alırım

sanırım kullandığın configden dolayı dostum.. doğru fps ayarlarını yapmalısın.

Anto Ben jitan La Windows Modda Açma Csyi.

küfür edit # birdahakine hoşgörü ile karşılamam !

Edit (Noix)

kardeşım alakası yok bunun tek bı cozmu var sımdı sana gıt su programı kullan yok vırus vardır falan dıcekler yok ole bısı ekran kartına overclock yapacaksın sabıt 100 olcak benım fpsm sana yemın edıyorm bak 6 oluyodu 6 overclock yaptım sımdı sabıt 100 :)

bende nvidia var fps 100'den asağı inmiyor.

Anladığım kadarıyla bilgisayardan fazla anlamıyorsunuz.
Overclock'u Pc'den iyi anlamayan birinin yapmasını ben önermıyorum şahsen.
Önceden 100'dü şimdi 20 oluyor diyorsunuz bilgisayarınızda bir değişiklik yaptınızmı pekii? (format vs vs.)
Önerim şudur size ; Pc'nizin içini her hafta temizlemelisiniz. bi ara benimde başıma gelmişti böyle bir olay ekran kartı tozlanma yapınca verim düşüklüğü yaşanıyor bence kasa içini açıp temizlemeniz işe yarayabilir.

İyi Forumlar..

kardesım overclok baktım yapmaya calsıtım atı ve nvıdıa ekran kartı ıcın oluyro INTEL BENIMKI

arkdaslar cevaplar ıcın teşkler formatlcam fan ekran kartı temızlıcem

Pc'niz w7 ise aktifleşmemiş güncellemeler varsa onları güncelle :) yada xp format at sorunun kesin düzelir aynı şey benim başımdan geçti xp format attım ve şuan fps'm 100den aşşağı inmiyor.

Konu gerekli bölüme taşındı #

Lütfen daha duyarlı olun konu açımında yardım konusunu Cs bölümüne değilde ait olduğu bölüme açınız.

iyi forumlar ..

Geri