2
EXE RANK
`-ToquAan*<qS>
Fexe Kullanıcısı
2003 yılında abim "diş perisi" adlı bir film getirdi o zamanlarlar 11 yaşındaydım ve dişim sallanıyordu. "diş perisi" sabahın köründe izlememe rağmen çok korkmuştum. Filmde küçük bir kasabada bir kadın(matilda) kasabadaki diş çıkaran çocuklara altın veriyordu birgün bu kadının evi yanar eviyle beraber yüzü yanıyor. matilda utancından maske takıyor kasabada bir çocuk kayboluyor ve matida sorumlu tutuluyor ve matilda yı asıyorlar asmadan önce matildanın maskesini çıkarıp herkese gösteriyor ve yemin ediyor lanetlenip tüm diş çıkaran çocukları öldürcem neyse benim baba fransada çalışıyor annemle yatıyordum o filmi izledikten bir kaç hafta sonra 11.lik dişimi çıkartım sonra haftalar geçti çok sıcaktı balkonun kapısı açıktı kapılar filan o gün beni rahatsızlık tuttu gece vakti uyuyamıyorum balkon kapısına bakıyorum öykü aklıma geldi garip garip sesler geliyordu uyuyamadım sabaha karşı uyandım meğerse o gece ay tutulması varmış küçüklüğümde cigerlerden rahatsızlık geçirdim haylada etkisindeyim meğerse ay tutulduğunda rahatsız olan insanlara etkisi oluyormuş