disavowaL`. ~ ws winq`boup >

0
EXE RANK

can0001993

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
can0001993
qL `` Başarılar

qL ßasarıLar

Can bu qhcilerle hala maç mı atıyonuz? botlar bide qh ile yenilmişler :D
qL can.

eyw sağolunb beyler gh lerı bıle var bı ıse yaramıyor pınq bahanesını ortaya koyuyorlar

Allahım ya bok bole yalan yuh lan yalann bu kadarı...bn o maca fake gttım arkadas dedıkı 2 kısı dha gtr dedı bnde o zenayla cq3p cgrdm fake gttık maca ymnle ...allah kuran carpsınkı maca gake gttık macı snra atk dedıler bu dısa saten bıze kıll bsde realı alak bakalm ne yabarlar dedık rela aldk bunlarda ss almıs..kuran nımet musap carpsınkı bu ss fake ...Bro snde yemn edebılırmısın ? fuck you baby cgrdı amca ıstersenıs ss gstertıyım allah carpsınkı

oğlum ben o maçta sızın fake geldıgınız nerden bılıcem ılk 2 kısı cıktı ve sız kaldınız tagları alıp 3 nuz bot bot konusma yok pıng var oynanıomıyor bılmem ne felan gec bu ayakları burdada yalandan yere yemın edıyorsun

steven çarpılcan lan lama.her boka yemin ediyo adam yaa.

iki clanıda sewmem lan sze qL yok botlar

La Bro Bızım Tag neydı mac basladııgnda bam tag neydı ? //vqncs * deılmıydı mal mal konusuon fake gttık maca dıom anlamıonmu ...Fuck you baby bızı maca cgrdı tagımız deısıktı macın basladıgındda snradan onlar cktı bsde real alak bakalm ne yabcklar dedık real aldk...ondn snra szn admda kfr ettı way ** maca fake glmısler dedı sn ne otuon ..Siz Bizle hıc mac atrmsıınız bı sz bzle mac atmıonuz hala fake ss kouyo

lan mal hala fake ss diyorsun boş boş konuşma ben nerden bılıcem oğlum sızın fake geldıgınızı dingil bana burda boştan yere muhabbet yapma ***ü kurtarmaya çalışma onlar sizdiniz bu kadar basit

[quote="~ By.']steven çarpılcan lan lama.her boka yemin ediyo adam yaa.[/QUOTE]

boş ver kanka bunların ağızları alışmış herşeye yemın etmeye deymezler

iki clanıda sewmem lan sze qL yok botlar

botlar ? hahah gh movieniz dolaşıyor lan ortalıkta asıl botları gördük bende sızın clanı sevmıyorum
ne kadar mal var bırbırınızı bulmuşsunuz

Bro Tm ya Fake ss le sevının tm :D Nasıl sevınıolar fake ss almıslar yazık la bunlara ay cnm bnm tm tm hadı fake dıel o yawrucum hadı sevının hadı bakem :D uzulmesınler yawrucaklar

pff hağla fake ss diyor tamam sız kıngsınız beyler :) Kıvırmak size çok yakışıyor

qL Can. İyi koymusunuz :D

Geri