-dos amigos ' -kAte ` NadirDen Özel İmalaT BuyRuN Ne ARaRsanıZ ?

0
EXE RANK

sensizim51

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
sensizim51
-dos amigos ' Clanına BiR HEdiyede BizdeN OLsun DeDiK.BuyRuN Sidikli Ziya Nadirden özel bir dosya almış :D Ne aRarsanıZ VaR.

di-8LMX.png

oha :D:D:D:D

Hayırlı olsun :D:D

ya çocuk ya böleleri bu oyunu katletti amk larım

Koymak İstemezdik Ama Alem Nadir'in Köpeklerinden Birine Daha Şahit Olsun (:

Küfür etmeye deymez Çocuk daha Çocuk böle piçler yüzünden oyun katledildi
[Heem@N]

Koymak İstemezdik Ama Counter Strike'nin Bokunu Çıkaranları Görmenizi İstedik (: Gl

yazık walla yazık . merak ıcındeyım dos amıosda temız player var mı ? varsa ltfn bırı bana solesın :d nese bulan arkadasımıza tesekkur edıyorum bızı bu konuda aydınlattıgı ıcın . jahıdende tw alırsak ıns baska sslerde gelcek nb ye ama vermıyor maalesef canı sagolsun (!)

beklemezdim ziyadan hala şaşkınım .s

Dos Amıgosu Makınaya atıp Üzerine bol ÇAmaşır suyu dökmek lazım.Gerçi genede Ne kadaR TemizlenirleR Bilinmez ? :D

Helal sana king :D

Ziyadan Beklenmezdi . Ama Hepsi Nadirin Köpeği işte. #

Amk senin ben bize karşı açanın anasnı s...km , ulan ne kadarsında sen su alemde böyle mal mal seylerle ugrasıon wall recoil felan, bunlarsız oynayamıosan git oynama nie zorluyon adamım ? :D ??

süper böyle devam et

Oyunu bile hileyle oynuyolar :D

ya sizde nasıl bi zevk var :D

Oyun lan bu kendine gel :D

zamaanında cok koydu sıze bu homelandların alayı oc ya gelen gecen koyuyo bu mallara anca mıllete gh movıe yapar mallar burda gh denen bısey yok

lan kate ziya :D ne oçmussun sen

sacma sapan is yapmayın x zone v3 config diyor inexinferis.com.ar da var cfg o recoil falan basit basit şeyler adamı kirletmeyin boş boş

Senın Ananın Amına Bizans Mısrağı Atım Amk Oğlu Kodumun Oğlu OROSPUNUN SON EVLADI

adam temız homelandlara cok koymuslar heralde

Geri