-dos amigos ' -kAte ` NadirDen Özel İmalaT BuyRuN Ne ARaRsanıZ ?

recoil hile değildir diyen ahmaklar ;

recoil nedir ? mermi sektirtmeme demi ?
o sıktıgın mermi sekmedimi hile olmuyormu sivri zeka ?

kutup ayısı

way canına klasör yaratmış adam :D

aynı balyoz gibi oldu buda msnde yazmış şimdi 1.6 da akma zamanı,1.5 te gh leri deşifre olan dallamalar 1.6 ya atlıyor.

eğer doğruysa gerçekten çok yazık ,aq senle kaç maça girdik hiç bellide etmiodun ne diyelim

Biz mi kirlettik? Salak bu çocuk kafası sadece oyuna basıyor zannediyordum değilmiş baksana onda da hile :) internet kafede millete hava atmak için 3D açıp yardıran lamer. püh yazıklar olsun gL.

ak bebeleri orda ne warda hile diyonuz

Recoil de bi hile.

hile değilse cs'yi yüklediğimizde içinde niye olmuyo ?
tabi en ideali default işte kullanırsan cfg ile bana göre de gerisi hile o recoili hiç kullanmadım ama sonuçta croos'u adama sabitliyor binevi hile gibi, kasan her türlü kasar ;)

1.5 hile doldu hileden öte kullananların %90'ı çocuk zaten. Hayırlı olsun.

Haksız oldugunu anlayınca aglamaya basladın Zamazinq0.Bu arada homeland Pasifler her qırdıgımız macta tw werıorudum 3 aylık ss koymaya hıc utanmıonuz amk :/
Haksız mı ? benım clanımda herhangı bir allahın kulunda yada bende 1 tane boyle bir ss çıkartın 1 tane mowie yapın ben o gun cs brakırım senın gibi yuzumu toprağa gömüp hala yorum atmam kardeş çok açık ve net oldu herhalde !

adam arşiv yapmış ak :D
adamın son 2 harfisin kate :D

Recoıl war xzone v3 confıg war o bi cfg sxe wallhack war o cd hack qh movıe ypacaktık B3R4T die bi adama onun ıcın ındırmıstım hl.exe war o sxe hata werınce herkez ındırıor homelanda 10 2 cakınca ne yapacaklarını sasırmıslar we 4 ay oncekı ssyı koymus lar her mac tw werdıgımıde herkez bılır bu ss 4 ay oncekı ssdir haberiniz olsun. YANİ BOŞUNA AGLIORSUNUZ :)

Recoıl war xzone v3 confıg war o bi cfg sxe wallhack war o cd hack qh movıe ypacaktık B3R4T die bi adama onun ıcın ındırmıstım hl.exe war o sxe hata werınce herkez ındırıor homelanda 10 2 cakınca ne yapacaklarını sasırmıslar we 4 ay oncekı ssyı koymus lar her mac tw werdıgımıde herkez bılır bu ss 4 ay oncekı ssdir haberiniz olsun. YANİ BOŞUNA AGLIORSUNUZ :)
[QUOTE][/QUOTE]

Sus Ve YaLaMaYa DeVaM eT salak HeriF.
Videoda kimin ne oldugu belli oluor.Yüzsüz yüzsüz yazma bari suruya.Yeterınce rezil oldunuz iyice batmayın.

Kingofcs de aglayanlar susun ve movie çıkartmaya devam edin sadece gülüyoruz sizlere :)

Sus Ve YaLaMaYa DeVaM eT salak HeriF.
Videoda kimin ne oldugu belli oluor.Yüzsüz yüzsüz yazma bari suruya.Yeterınce rezil oldunuz iyice batmayın.
ne zaman turedın şahin senı clanına alıp etmese buralarda olamazdın ?

homeland clanında gordumuz salagın tekı bu gaddar kımde orospu gıbı mıllete 3d dıyıp aglıyo hay tıpını senın

qwewqeqweqw :D aglayın siz böle anca

Adamda hile bulup ss çeksekte yine ağlayan biz oluoruz vay ansını :D

sen kımısn tıpsız salak sen hıle bulsan ne olur nıckınden kaybedıyon

lan homeland bebeleri daha dün pub kasıyodunuz şimdi oyuncumu oldunuz siz ağlamaya devam edin

Geri