~`Dynac|`x & sWp_CaCa İmzaLı eSp (v3) cFq [WaLLHacK]Fix 1.0 Yenilendi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *Dynamic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eSp v4 gelsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    272
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk defa bi cfg ye bu kadar muhteşem yorum yapmak istiyorum.. !

elinize kolunuza yordugunuz vakit için sağolun..

teşekkür ederiz :) dev***** bekliyoruz..

socl kırıyor ama kardeşim zaten socl girince ayarlar default oluor :) gerek varmı ? sadece bu scriptler fln işler ama yinede tavsiye ederm :) sagol

tŞkLeR esp 4 yakında gelicektiR.!

Tesekkürler bakalım...

saol paylasım için ...

gladytr dedigi gibi benimde ceqti cok saol indiriyorum deniycem bu 3 kişide saqlam kişiler

bakalım şimdi nasıl :)))

Cfq DEdiqin budur HLL emeqe sayqı .

ssaaooLL ~ kRdss cfq ghzL^

voice_lookback "1" Zor bişey deil ayrica çogu cfg de kullaniliyor bu arada ses paketini biraz açarmisin madem herkes uyduruo :)

denedım ve begendım ama p1ng cıkartıyor bazı tusları ters qeldıgı ıcın daha fazla kullanamadım :D yinede gzl cfg

Öyle ßi anLatmışn ki .. Deniycm : )

voice_lookback "1" Zor bişey deil ayrica çogu cfg de kullaniliyor bu arada ses paketini biraz açarmisin madem herkes uyduruo :)

kardeşim cogu konuda ses paketi eklendie die bir şey var.Ancak ses paketi bu paket deil :D

s_a3d "0"
s_eax "1"
s_rolloff "1"
s_doppler "0"
s_distance "100"
s_automin_distance "1"
s_automax_distance "2000"
s_min_distance "2"
s_max_distance "9999"

bu değerler sayesinde sesleri daha uzaktan duyabiliyorsun.Cogu cFq de bu değerler yok.asıl ses kasma paketi budur :) voice_lookback deil voice_loopback - bu kod herkes tarafından bilinmiyor kardeşim tabi senn bunu aklın alırmı bilmem :)

yaaa kardesım lınkı yenılermısın ındıremıormmm

silah sol sag sorunu hala devam ediyor :S düzeltirsen sevirim yada o kodu sil gitsin yaaaa :D

Oha kardes naıl bısey bu ya ! İnanılmaz bır cfg s1k1orm Tek s1k1orm tek ! Allah razı olsun krds. Forumdaki en super cfg en iyi cfg ..

sagol yorumun için :)

sagol cok güzel cfg

waLLa eLine sağLk çok beğendim .. kRaL sensin :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri