Ejderhalı m4a1 Real Madridli Ak47 Galatasaraylı M4a1 ve Spidermanlı M4a1- 1 Daha Var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berdun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kardeşim böyle tek paylaşım yapmakla olmuyo

http://www.netbilgini.net/skin-bolumu/163665-istek-uzerine-kola-isim-yazilir.html

Bunu yap olmadımı

http://www.netbilgini.net/cs-1-5/149652-istek-uzerine-skin-yaparim.html

Bunu yap böle konular aç ben bu konulardakini o kadar dikkatli yapsaydım kafayı yerdim bee :)

Ama hepsinede yaptım konuların içinden alnım ak çıktım :) forumdaki herkese sorabilirsin ve hala daha gelen istekleri geri çevirmiyorum :)
ya berdun ben kalitesiz işLerle uğraşmam bunLar ne ya saçmalamışın sen bunlara konumu diyosun :S skin yapıyorum diye gezme :S

Teşekkürler.

Teşekkkürler.Efesliyi Aldım :)

Tabiki Var Dosdum Boyut Küçültüp Yapışdırmak Skin yApmak oLmuyor işde insanların kullanacağı birşeyler vermek önemli kalitesiz skinler sizde bunLarı kuLLanarak ne kadar iyi olduğunuzu gösteriyosunuz :S Kroyns a sorun bakaLm ben o konuyu kaç dakkada yapdım ;)

iyi o zaman sen kendi dalgana bak kalite falan yap bidaha yorum atma o zaman boş yere

Teşekkürler.En güzeli efes olmuş beğendim :)

paint lemi yapıyosun az kendini gelişdir benm skinlerimi guti hernandezin bütün movielerde bulabilirsin ;),

~` Guti.HEERRNNANDEEZ-` &. Tk Movie Vol 4. ;] | SK Gaming

~` Guti.HEERRNNANDEEZ-` &. 2 TK & 3 Kills Scout | SK Gaming

-n0dz!` ~TayLan`KiLic* & Maç Movie Vol 4. | SK Gaming

-n0dz!` ~TayLan`Kilic T`k voL 2. | SK Gaming

Buradaki Bütün Skinler benimdir hani isim yazamassın falan skinler nasıL bak bakayım :)

bütün dünya duysun İ love you taylan0625 Bieber :D

berdun senle her yerde her şeyine kapışırım ben senın yapdıklarını 2 sene önce yapıyordum sen kinqsin şimdi güyaaa :D:D ha bu arada almeria millete yapmayı gösterdi diyor allahım biraz gerçekci oLun :D programı 5 dk kurcaladıgınızda berdun gibi olursunuz :D önemLi olan berdun gibi yerinde saymamak ne zaman bişey paylaşsa hep boyutları küçültmüş koymuş aynı fotolar sizde bunları kuLLanın :D ;)

berdun senle her yerde her şeyine kapışırım ben senın yapdıklarını 2 sene önce yapıyordum sen kinqsin şimdi güyaaa :D:D ha bu arada almeria millete yapmayı gösterdi diyor allahım biraz gerçekci oLun :D programı 5 dk kurcaladıgınızda berdun gibi olursunuz :D önemLi olan berdun gibi yerinde saymamak ne zaman bişey paylaşsa hep boyutları küçültmüş koymuş aynı fotolar sizde bunları kuLLanın :D ;)

Kardeşim sen hala anlamadın ama :D olay kimin güzel yapıp yapmaması değil sen benden güzel yapıyor olabilirsin method benden güzel yapıyor dark22 diye bi adam var benden güzel yapıyor ottomans reis çok iyi gs bjk fb skinleri yaptı silahlar üzerinde ben kingim filan demiyorum ki sende benden güzel skinler yapabilirsin ama istek üzerine skin yaparım diye bi konu açtım 4 bin e geliyo grüntülenme 300 filan tane istek var işte isteklerin hepsini tek tek üzerinde çalışarak yapamam sen böyle bi konu aç isteklerin hepsini tek tek çalışarak yap eğer kafanı yemessen imzama Taylan0625 a king yazıcam :D

Kardeşim yerinde olsam böyle gereksiz yorum yapanların mesajlarını silerim. Emeğe saygı göstermesini bile bilmiyolar.

Tamam Berdun msn ekLicem .)

Livinq 2 kişi konuşurken 3. ne düşer bilirsin ;)

Gardaş şu efeSliyi indircektm kırık link :S

güzel paylaşım sağol ,,

Emeğe saygı güzel olmuş ama gslisini baştan savma yapmışsın ona biraz daha özen gösterseydin ya :)

Linq öLü...

Geri