En iyi AwP kullanan oyuncusu kim kingofcsde [EDİT BY ALEE GİRDE Bİ OKU, REZİLLİĞİ GÖR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berkan24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
~ N o w a ~

Bu kim la salağın teki bu hesap açıp açıp övüyo kendini mal

Saçma konular açmayın. :@ :@

n0va kim q0rmedm hiç :S berkan bu arada osman abiyli awpde yenermym bılmıorm.ama zoomsuz awp kullanırım herkesle yaparm awp.

wIn ` | ~ N o v a ~ [c]
Bu Adam Tam Bir Salak

wln` | Nowa ~ [c] Salağı,
Yeni Üyelik açıp açıp kendini övüyorsun, tam bi gerizekalısın bu 1 .
Şimdi Bu Konuyu Silicem, 10 Dakka Sonra, Ama Millet Senin Rezilliiğini Görsün, Öyle Silecem Bütün Emeklerin gddecek bu 2.
Kendini king sanıyorsun ama lamer oldugun cok belli oluyor birazx daha antrenman yap öyle gel bu da 3

nova yi falan bilmem ama -army- claninda petreaus diye biri war benim internet cafede takiliyorr ismi emir ondan kral awp kullanan görmedim belki bilen bilir

hLtw kuLLanan Herkz Zoomsuz awp kuLLanır ;)
~ Mrs.Razor ~ : )

aLee ellerine sağlık çok güzel olmuş ibret alsın herkez... ((:

ben çok iyi kullanıyom valla

saçma konular başladı:D

Ben DOGAN'ın Boyle Bişe Yapacagına İnanmıyorum Adam Harbi k1nq awpDe kimse s*dik Yarıstıramaz onla.. adam Lan Game Oyuncusu Saglam Adam Gördünüzmü Kıskanıp Kötülemeyin warsa Kafa Tutan Gelsin Hatay/Belen Belge Cafe :D Gelsin Yensin ewimi Barkımı verecem yenen adama ..

al bu seferde bşka IP den üyelik almış girmiş kinq dior hala ezik

Ben Doganla Aynı Yerde Oturuyom Bana Bak Kendine Güveniyosan Gel Yenersen yol kiranıda wereecem gönderecem yanyana oturun el al istedigini verecem sana .. Adım Bekir Arif Doganı Tanıyorum Üyelik Almıs Falan Diye Sacmalamayın Dogan Yapmaz Oyle Seyler .. GEREK YOKKİ YAPMASINA ;)

Geri