En İyi Playeri Seçiyoruz. ( v 1.5 & 2012 ) Oy Kullanmayan Kalmasın !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LoL26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Size Göre Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    60
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı kişilerin vote olması çok saçma bunlar iyi oyuncular değil ! S3lf!sh sağlam .

Bazı kişilerin vote olması çok saçma bunlar iyi oyuncular değil ! S3lf!sh sağlam .

Bunlar iyi oyuncular değil derken benden bahsettiğini biliyorumda bari yüzüme vurma gardaş beya :D

shores .DA:Sdas:da:d:D:d:d

shocares degılmıydı o

Oyunuzu bana verin .. Eğer 1. olursam yeni maplar getireceğim . Dust2 ye havuz kuracağım . Bütün Cs 1.5 oyuncularına aylık maaş bağlatacağım . Herkeze benden Püskeviiiiiiiit :D

Şaka bi yana benden daha iyileri varken sıralamada bana gerek yoktu :D

adamsın :d

ahahah[quote="-LooNeLy']Keşke +15 yaş sınır koyulsaydı, o zaman sen de olmazdın.[/quote]
hahahah

oylamadaki playerlar sacma olmus ben su bu onlar icin demiyorum adil bir oylama adıl bir anket olsa daha iyi sonuc cıkabilir

Boş boş konu açmayın bilader hadi ilerleyin herkes kendine göre iyidir...

seLfish & DrowSy Siz Hayatımda Gördüğüm En Salak 2Lisiniz.

SeLfish : Ulan Sadece Kendi Clanımdan Adam Diyerekden Vote Yapmayınız Dedim Utanmadan Gitmişsin Kendine Oy Atmışsın Sanki 1. Olsan Kral Seçilcen Hadi Onuda Geçtim Kendi Clanından Adamlarada Attırmışsın. Seni Şu Seçenekler Arasına Koyduğuma Emin Ol Şuanda Öyle Bir Pişmanım ki Anlatamam.

DrowSy : Şurda En Gerizekalı Oyuncu Diye Anket Yapsam İlk ve Tek Seçenek Olarak Seni Yazardım Ak. Ulan Aptal Kaç Kere Belirttim
Sadece Eğlence Amaçlı Diye Bebe Gelmiş Hala Kendine Göre İyidir Diyo Ya Bitane mi Akıllısı Bulmaz Anlamadım Ki.

Tartışma yaratmayın dedikçe tartışma çıkıyor.

konu yoruma kapalı #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri