En İyi Sunucu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Vizz^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Vizz^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Vizz^
Evet beyler en iyi sunucu sizce kim. Yorumlarını bekliyorum. Açıklamada yaparsanız seçtiğiniz bölümden memnun kalırım...

Bana göre oyuntech. xP

ne diyim ki ben bu konuya =/

bnce efes pilsen pro server ordan başka yerde oynamam ehrkesi beklerim nickim bu

Ben server demedim farkındaysan :S

Burak nasıl ne diyim? Bilgilendir öyle üstü kapalı konuşma.

Highborn Ke$ - team server oyunsunucum.com türkiye' nin en iyi sunucu satan yeri kalitesi anlaşılır yerlerinden biride 30+2 server 120 TL !!! dikkat

Yani 0 lag ping 20 yi gecerse sw yi kapatıcaklar admınler

anlayin yani

oyunsunucum pek tavsiye eden olmadı. Yorum için teşekkürler...

Arkadaşım çok anlamsız konu ama bence mygamearea en güzeli full Pr0 ;+ 24 saat admin... Ama tekrar söylüyorum 1. oylama olsaydı daha iyi olurdu 2.Anlamsız konu..

Neyse emeğe saygı teşekkürler Bol Forumlar..

Arkadaşım çok anlamsız konu ama bence mygamearea en güzeli full Pr0 ;+ 24 saat admin... Ama tekrar söylüyorum 1. oylama olsaydı daha iyi olurdu 2.Anlamsız konu..

Neyse emeğe saygı teşekkürler Bol Forumlar..

Neyi gereksiz anlamadım. Ben sunucular hakkında bilgi almak için bu başlığı açtım. Pub swlerin durumu sorduğumu hatırlamıyorum. Maç sw alıcağım, onun için kararsız kaldım hangi sunucudan almaya. O kadar çok anlamsız şey var ki bu yanında hiç kalır. ;)

siberoyuncu akar :cool:

Kardeş ben bu konuyu açmıştım nie açıyosun ki :@ :@

siberoyuncu akar :cool: Bartunun dediği gibi

Kardeş ben bu konuyu açmıştım nie açıyosun ki :@ :@

Dövseydin istersen? Senin konun ölmüş demekki. Ben böyle bir konu göremedim ilk 5 sayfada.
Yorumlarınız için teşekküler siberoyuncu ağır basıyor, arkadaşlarımda önerdi..

Neyi gereksiz anlamadım. Ben sunucular hakkında bilgi almak için bu başlığı açtım. Pub swlerin durumu sorduğumu hatırlamıyorum. Maç sw alıcağım, onun için kararsız kaldım hangi sunucudan almaya. O kadar çok anlamsız şey var ki bu yanında hiç kalır. ;)

Doğrudur. :) Mygamearea öneririm sana o zaman AMA fiyatları elini yakabilir. :D

Post kasmak için konu açmış , Konu Delete .

Geri