En SağLam cLan AnKet At Bi Vote !

En Başarılı cLan

• -GDR |

Oy: 22 6.4%
  • - Rei `Da cLaro ( eX * JuqaDores )

Oy: 71 20.5%
  • Heroe Turcs #

Oy: 42 12.1%
  • Cs Expert`s &

Oy: 27 7.8%
  • -Marca DM ' ( HDM | )

Oy: 21 6.1%
  • T[C]S

Oy: 20 5.8%
  • Ruizonsha

Oy: 16 4.6%
  • wiLy *

Oy: 42 12.1%
  • kA *

Oy: 59 17.1%
  • Joueurs TR

Oy: 30 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    346
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLyına wiLLy .

heroe turcs yazmış tipe bak.

RuizonSha bence ; )

saçma anket Kank`s * - team nerde hani ? yada başka sağLam teamlar nerde hani ?

herkez kendi kararını yazmış güzel sorun bakıyım adamlara ben bi gdr ye yenildiğimizi hatırlıyorum burdan gerisi boş yani,yenildiğimiz team bir oydu cahil insanlar gibi hile veya başka bişeyler demeseydiniz devam ederdi ama bazı cahiller yüzünden yapıcak bişey yoktu haa onlar clanı biz kapattırdık diye düşünmesin ben bıktığımdan kapattım artık herkez ağlıyodu bi qH movie çıktı herkez inandı işde ben bu cahil insan derim çünki şimdi movie yapmak en kolay iş o zaman herkez birbirinin annesine babasına sövsün ? belki yarınız bana gıcıksınız belkişnşz de sevmiyonuz canınız sağolsun ama ben her zaman derim tamam en iyi clan biz değiliz ama şu oylama da bi gdr'ye yenmişti ben doğruyu sölüyüm AYKUT yani balyoz iyi bilir kendide söler zaten ben onları kardeşim olarak grürüm. Benim diceklerim bu kadar size kolay gelsin çoğu kişi sövüyodu çoğu kişi başka bişey diyodu herkeze eyw hakkınızı helal edin !

herkez kendi kararını yazmış güzel sorun bakıyım adamlara ben bi gdr ye yenildiğimizi hatırlıyorum burdan gerisi boş yani,yenildiğimiz team bir oydu cahil insanlar gibi hile veya başka bişeyler demeseydiniz devam ederdi ama bazı cahiller yüzünden yapıcak bişey yoktu haa onlar clanı biz kapattırdık diye düşünmesin ben bıktığımdan kapattım artık herkez ağlıyodu bi qH movie çıktı herkez inandı işde ben bu cahil insan derim çünki şimdi movie yapmak en kolay iş o zaman herkez birbirinin annesine babasına sövsün ? belki yarınız bana gıcıksınız belkişnşz de sevmiyonuz canınız sağolsun ama ben her zaman derim tamam en iyi clan biz değiliz ama şu oylama da bi gdr'ye yenmişti ben doğruyu sölüyüm AYKUT yani balyoz iyi bilir kendide söler zaten ben onları kardeşim olarak grürüm. Benim diceklerim bu kadar size kolay gelsin çoğu kişi sövüyodu çoğu kişi başka bişey diyodu herkeze eyw hakkınızı helal edin !

Kutay sizin Yenildğiniz Gdr'e bizim ex juqadores el vermiyordu bizimle mac atamazlardı bunu bil :)

RuizonSha > iLe Kutayın cLanı :)

açıkcası ben bu clanların Mamedin ruizonshası hariç oyunda görmedim kardeş hep hava cıva (:

Özgürlük yokki ! kafanıza göre clan yazmıssınız nerde ZpS ? Enemy Fire ?

Özgürlük yokki ! kafanıza göre clan yazmıssınız nerde ZpS ? Enemy Fire ?
Kardesım dediğin clanları Ne kınqofta nede Cs0yuncuda Gorduk dıkkat edıyorsan yazdıgımız clanlar socl clanları degıl . socl clanlarıda yazsam emın oLki su dedıgın 2 clanı yazmazdım . Yani diyiyosunki Ben senoyna bebesiyim Ben kingim ? :) eX Juqadoresle Senoyna turnuvasına Genckafe Turnuvasına KAtıldık adamlara record attık , oto ss attık team vıewerle pc sokalım dedık Hile diye elediler . Yani Bu ANketteki cLanların Çoğu Ordakilerle Dalga geçecek kadar sağlam clanlar :001_cool:

En azından biz oylamayı halka bıraktık fake üyelik açmadık bize oy veren arkadaşlara teker teker teşekkür ederim..
Başarılar..

En azından biz oylamayı halka bıraktık fake üyelik açmadık bize oy veren arkadaşlara teker teker teşekkür ederim..
Başarılar..
fake üyeliği olan koçdur ! oke ? bana ima ediyosan bundan büyük laf yoktur değilmi ? KOÇÇÇçdurr !!! çekemiyosan anten tak . ka clandan ıyı oldugumuzu herkes iyi bilir :001_cool:

Aralarında en temiz yinede kA*
Teşekkürler

fake üyeliği olan koçdur ! oke ? bana ima ediyosan bundan büyük laf yoktur değilmi ? KOÇÇÇçdurr !!! çekemiyosan anten tak . ka clandan ıyı oldugumuzu herkes iyi bilir :001_cool:

senden ala koç mu var adından belli :lol::lol::lol:

- Rei `Da cLaro ( eX * JuqaDores )

Arkadaşım niye üstüne alındınki ? orda 10-15 tane clan var onlar alınmıyorda sen niye alınıyorsun :D

Arkadaşlar bırakın bu işleri artık herkez kimin nasıl olduğunu biliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri