En son izlediğiniz film ne ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Arkadaşlar oyunumuz basit aslında hem oyun hemde film paylaşımı gibi birşey ben genelde çok film izleyen biriyim büyük bir arşivim var açıkçası izliyecek pek film kalmadı benim zevkimde tabi buraya oyun gibi bir bölüm açıyorum en son izlediğiniz filleri yazarak onun hakkında az bir bilgi yazarsaınz sevinirim teşekkürler oyun başlıyor..
saygı cercevesi içerisinde olalım..!

En son izlediğim film
Transformers 3 ayın karanlık yüzü
Film:Küçüklüğümde bunu cizgi filmi vardı izlemiyordum ama filmi çok güzel aksiyon macera yüksek miktarda bence bunun serilerini izleyin..

Çakallarla Dans :D

Çakallarla dansı izledim en son Not : Ayıptır solemesı çok kötü film :)

Karanlıklar Ülkesi 3 ve Acık Cek .

çalgı çengi :d

Açıklama yapın filmler hakkında biraz güzel veya kötü diyin ona göre film izleyelim :)

Bir tane daha Karayip korsanları full seri gerçekten süper şiddetle tavsiye ediyorum ;)

Devam...

Tanrı'nın Kitabı. Çok Süper Bi Film Ben İzlediğim Sitede Partları Karışmıştı Pek Bişey Anlıyamadım Ama İlk Part'ından Belli Oluyor Süper Oldugu. Kısaca Acıklaması : Dünya'da Büyük Bi Patlama Oluyo Ve Çok Az Miktarda İnsan Hayatta Kalıyor. Bi Adamda Kitap Var O Kitabı Gereken Yere Ulaştırabilirse Hayatta Kalan İnsanları Kurtarıcak Yani Tüm Dünya'yı Kurtarıcak.

Tanrı'nın Kitabı. Çok Süper Bi Film Ben İzlediğim Sitede Partları Karışmıştı Pek Bişey Anlıyamadım Ama İlk Part'ından Belli Oluyor Süper Oldugu. Kısaca Acıklaması : Dünya'da Büyük Bi Patlama Oluyo Ve Çok Az Miktarda İnsan Hayatta Kalıyor. Bi Adamda Kitap Var O Kitabı Gereken Yere Ulaştırabilirse Hayatta Kalan İnsanları Kurtarıcak Yani Tüm Dünya'yı Kurtarıcak.
Bunu izliyip arşivimde saklıcam..
Devam arkadaşlar biraz sizin tarzınıza inelim romantik ve komedi olsun..

Film adı:Komşu kızı
Bilgi:Fİlm mezun olmakta olan bir gencin hayatını anlatıyor okurken hiçbir sosyal aktivitesi olmayan cocuk komşuları olan bilmem ne :D onun yiğeni geliyor aslında dddııııııtttt yıldızı :P kızı görünce anlarsınız zaten cocukla tanısıyorlar ve hayatı çok değişiyor kesinlikle izleyin derim arkadaşlar..

Ben Bi Kaç Tane Daha Böyle Filmler Araştırıp Sana Özelden Falan Ulaşırım.

Paranormal Activty 2 Japanese version :)

Bif Fahişenin Günlügü :)

Dehşet Treni Harika Ötesi Oscarlık bir Film . Tavsiye ederim

Güzel beyler yorumlara devam tavsiyeleriniz üzere "Tanırının kitabı" ve "Açık çek" adlı filmleri izledim gerçekten çok güzel filmler

Benden bir film daha "Start trek" Uzay filmide denilebilir buda en sevdiğim filmlerden birisidir 2009 yapımdır..

bitirim ikili 2 :)))

Ölüm Odası. halka 1 ve halka 2 yapımcılarından tavsiye ederim :)

Bu kadarmı netbilgini film izliyen bu kadarmı hadi yorumlara devam..

Yukarıdaki Tehlike :D güzel bi filmdi ama sonu sanki biraz havada kalmıştı. :)

Geri