-enndles warz ` | İNEXİNFERİS - Ve Sxe-Sux AdAM kinq;)

hahahaa evet arkadaşlar gayet güzel olmuş şu anda bizde sk ya gh sini yüklüyruz hayırlı olur inş

La bu konuyu acana seslenıyorum :) Sen cok temızmışsın gıbı adamları kotuleme Atma kardesım mac kımseyle ozaman gıt steam kas neyın dawasını yapıyorsun sen hala :) Netbilgini artık Hıle Paylaşıyor sen gelmıssın burda hıle konusu acıyorsun :D de get :)

-avoir joue clanı ne zaman turedınızde adam oldunuz aq bu inex cıktıgından berı hayatınızın fraglarını atmaya basladınız amk

;) Ağlamakta insana yararı wAr siz cekemeyince acıp yardıransınız .! bizim clndan 1 kisi'dn bul cs bırakıcaz hep beraber .! ama siz laqa luqadan bosa floddan baska ise yarayamıyan bebelersınız bana qelıpte koyma etme yapma diceqinize qidipp adamınıza abim oynuor abim yalanlarınla is bitmez korkudan tsden cıkıp anında o nicki alıp qelmesıde bir tuaf ama siz kinq'siniz ;) admlaqınız kapı arkalarında qezer! adm ol.

Adamı zaten clandan atmıslar sımdı hala enndlez warz yazıyorsun ayıp la :)

La bu konuyu acana seslenıyorum :) Sen cok temızmışsın gıbı adamları kotuleme Atma kardesım mac kımseyle ozaman gıt steam kas neyın dawasını yapıyorsun sen hala :) Netbilgini artık Hıle Paylaşıyor sen gelmıssın burda hıle konusu acıyorsun :D de get :)

Sen kendini adam sanıpta bu konuya yorum atıorsan bana suc atıorsan cekemıynlerdne bırısın demektır ben kimseye suna kadar bos yere hile demem ben kactana yakaladım bu sxe kırdıktan sonra bak en az bak en az 15 kısıde yakaladım aama o kısıler kendılerı acmıcam diye yemin veya soz werdiler sana sunu soyleyım benım abım oynuordu ayaklarına qirdiler ;) bende koydum he sen benı cekemıyorsan benı tınlamaz bebelık yapma adam ol bır kıısı bende bulsn cs oynamam aqlamana qerek yoq sadice susmasını oqren

Adamı zaten clandan atmıslar sımdı hala enndlez warz yazıyorsun ayıp la :)

Lan bebe ben buldktan sonramı clandan atıyorlar ;) ben bulmadn once atsalaardı ozman o taqı koymazdıkk.!simdi atsalar kac yazar .d clanın taqı kırllenmıs ..d..d.d.d..d.d

sxe cıkınca qorecemm herkezi

Geri