Estetik bi şekilde duck yapabilen var mı xD..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Mami_0725

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.yerliyerinde.yetkinforum.com
Mami_0725
İyi geceler..
İnternette çok araştırdım ama nasıl duck yapıldığına tam rastlamadım.yani mausenin topuna eğilmeyi alıp cevirince duck olmuyo cok kısa hopluyo gıbı .İyi yapabilenler lütfen yardım edin ??Şimdiden teşekkürler..
:)

Topu DönDürürken Aynı anda CtrL Bas EsteTik Duck Yaparsın :)

Topu dondururken zıpLa ve aynı anda dondur ve ctrL tusuna bas..

Cok estetik yaparsn Emeqe Syqı..

(Sana taktik wereyim biLiyosundur ama :) awp india da işe yarar

KutuLarın arkasından çıkarken soyLedıgım gıbı çıkarsan adamLarın vurma şansı çok aza iner.. :)

İyi oyunLar

mause topunu dondurruken ctrl ye bas hem estetık duck yapmıs olrsun hemde double duck yapmıs olrsun :D

Topu dondururken zıpLa ve aynı anda dondur ve ctrL tusuna bas..

Cok estetik yaparsn Emeqe Syqı..

(Sana taktik wereyim biLiyosundur ama :) awp india da işe yarar

KutuLarın arkasından çıkarken soyLedıgım gıbı çıkarsan adamLarın vurma şansı çok aza iner.. :)

İyi oyunLar

scoll tuşunu çevirirken zıplanmıyo ki:001_rolleyes:

Scroll tuşunu çevirirken ctrlye basıp çekicekmiyim yoksa basılımı tutucağım:001_huh:

Bakk..

AyarLardan duck a geL ve 2 kere uzerine tıkLa. Maus topunu aşagı hareket eddir bunLar koLay..

Sonra işte dedigimi yapıcaksın. ZıpLadıgın anda hem topu aşaı doru hemde ctrL ye 2 kere basıcaksn

Bakk..

AyarLardan duck a geL ve 2 kere uzerine tıkLa. Maus topunu aşagı hareket eddir bunLar koLay..

Sonra işte dedigimi yapıcaksın. ZıpLadıgın anda hem topu aşaı doru hemde ctrL ye 2 kere basıcaksn

Bunların hepsini ne ara yapıcaz , duck yapmak o kadar zor mu yoksa bn mi anlamadım..:blink:

Duck cok koLay..

İstediginde yapabiLirsin

Gerçekten duck yapabilen biri anlaşılır bi şekilde anlatabilir mi ?

Ben anLatıyorum ya :S Sen nerde takıLıyorsn

Scroll tuşunu çevirirken ctrlye basıp çekicekmiyim yoksa basılımı tutucağım:001_huh:

ScroLL tusu ne ya ?
Kardes sen mausun ORtasındaki donen topu duck yapma tuşu olarak ayarlıcan alta dogru
Sonra serverda once zıplıcaksın.;
Ondan sonra hemen ctrl ye 2 kere basıp mausun topunu aşagı dogru donduruceksın

ScroLL tusu ne ya ?
Kardes sen mausun ORtasındaki donen topu duck yapma tuşu olarak ayarlıcan alta dogru
Sonra serverda once zıplıcaksın.;
Ondan sonra hemen ctrl ye 2 kere basıp mausun topunu aşagı dogru donduruceksın

scroll tuşu mausun topu işte :)
kardeş ama ilk defa zıplama tuşunu kullanılacağını duydum.hem bu kadar zor olmasa gerek.:001_huh:

Yani zor deiL yapa ypaa aLışıcaksn

Arkadaşım şu şekilde de oluyor o. arkadasın dedgı gibi mousenın asagı dogru dönen tarafını OPTİONS tan Duck a işaretle . Tam tersi yönunu de Jump oLarak işaretLe servera gir o ortadakı topu asagı yukarı yapınca daha rahat bunny yapacagına inanıyorum . :) Hemde daha rahat karşıdakı dusmandan kacablırsn ..

Yardım edebıLdıysem ne mutLu :)

Arkadaşım şu şekilde de oluyor o. arkadasın dedgı gibi mousenın asagı dogru dönen tarafını OPTİONS tan Duck a işaretle . Tam tersi yönunu de Jump oLarak işaretLe servera gir o ortadakı topu asagı yukarı yapınca daha rahat bunny yapacagına inanıyorum . :) Hemde daha rahat karşıdakı dusmandan kacablırsn ..

Yardım edebıLdıysem ne mutLu :)

saol ama bunny biliyorum zaten:001_tongue: fakat duck 'u bilmiyorum ..:001_huh:

Varmı Bilen xD..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri