evet arkadaslar Rcovery sızce k1nqmı yoksa :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RECOVERY SİZCE NEE ?

• Rocevery Bir king

Oy: 1 11.1%
  • Recovery gh0st h4x. 8.0 Kullanıor

Oy: 4 44.4%
  • Recovery 12 yasında

Oy: 0 0.0%
  • recovery ezmenin biri : )

Oy: 4 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2
EXE RANK

heramx22

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
heramx22
yorumlarınızı beklıorum :D

kendini yazmamişsin. ? obur dünyada yerin yok bekle koyuyorum bilader sslerini. lamer seni sanki yanımdada ne kullandıgımı blıor birşey derdimde nese. beqle 10 dk koyuyorum sslerini bot.

allaha kutaba sovuo sonra fh0st0 shopla bnm dedıqımı dıo serefsıs.. :)

recovery kadar ezik bi insan qörmedim hayatımda noob lamer xD Adam kendi konuyu acıyo sacma sapan şeyler yapiyo xD insan mal olmasın xD 8.0 da başdan sona GHOST du. ondna sora qördük :D

ıste bu ya. ahaha HERKES BILIO GERCEK YUZUNU SENBIR YALANCISIN SEN BIR IFTIRIRACISIN SENBIR LAMASIN :D

ßu recovery kim la xD dünkü b*K bunları adam yerine koyupda yorum atiozya hll olsun bize xD Konu KiliT Please``!

Arkadasım anket oylayın lutfen kendını kıng sanıo cunqu...

oyladım kardeş saten belli 5 kişiden 4ü ghost diyosa xD ne diyelim artık xD netbilgini acıldı kingler coaldı xD adam botun ismini deştirio real qibi yapiyo bişeler yapiyo şhopla bıcaklı oynuyo frag yaptim diye koyuyo xD :D GHOST Satan Adam Satmayi bitirirken istiyene listeyi daitti bu adamda wardı eger bu adam 8.0 da ghost kullanmadıysa tüm dünya kız kardeşimin üstünden gecsin bu kadar diyorum :D

ıste bu geLsın yormlar gelsın Anketı oylayın...!!

Bu recovery kaç kere ban yedi bu siteden hala aynı nickle geri dönüyo insan bari nick değiştirir hey allahım :D

aga S1ktir edin bırakın biz böle yaptıkca bu adamın qötü kalkıyo. umursamayın. Anasına küfür istiyo bnde diorum 0rospuu cocuu annen kötü yola düşer inşallah. Amc1k Amc1k konular acıosun anana küfür yapiosun işde qüzelmi oluyo. banla admin beni durmam artık burda saten. son kez diyorum

- Recovery annen seni Doğurmamış sıcmış bunun icin oda cok üzqün.!

kufr etme kardes o saten yalancının ıftıracının duzanbazın tekı bb

aykut adaylığımı koyuyorum bilader k.bakma inş annene iyi bakarım . oncekı babalarina noldu ? rahat olun sizinde cici babanız olucam aykut düne kadar baba cfg baba cfg diodun noldu ? atmayınca ne allah bırakıodun ne kitap bot seni photoshop dior ezo seni

KEs bot photoshopla adımı kırletıosun ben her gun 5 vakıt namazımı kılan ınsanım adamol !! Sen ban yıceksın o kesınde .. !!

oylamalar ortada adam olucaksın !! kralın gelsın ezerım gh0stla k1nq olrRsn anca..!!!

zaten bıdaha bu foruma gıremıceksın kufr etme bırdaha

Yha anLamadıqım aq adamın yaşıyla ne alaka adam oynuomu 0ynadur tamam gh0xst kullansın ama mıLletın yasını koymayın Cobaın sen kac yasında basladın o zmanlar sana cocuk demıolarmıyydı kardes ınsanların yasyılay ılqıılı yorumlar yapmayın..

ßoş konu . Cobain 1. uyaRını aLdn 2. ci yanLşnda uyaRmam ,)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri