Evet ayyas_tr & By.SpawN* mı dogru soyLuyor qelın bakın kanıtLı .#

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

By.SpawN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By.SpawN*
Sitede bu kardeşim benı rezıl etme calısıyor ama bır turlu basaramıor kendısı bıraz kıt akıllı oldugu ıcın bunları okumaz ya ss bakar yada Link`e baktı ıcın anlayıp dınlemeden yazıyor bakın bakalım sslere sımdı ben cfg kımden ne aldım hepsını yazdım tamam mı kardesım senın yuzunden asabım bozuldu sana ne yapcamı bılıyorum dur !!!

Resim 1 ;

Imageshack - 61676974.png

Resim 2 ;

Imageshack - 66579322.png

Hade bakaLım sımdı ne oLcak ve Q7 `` v.2 dıkkatle oku yazmısım sen okumadıgın ıcın bunu koymussun !

Gereksiz adamın gereksiz konusu :)

senın gıbı yuzsuz hodukler yuzunden bıraktı gıttıler sıteyı ztn !

Insan gibi konusmayı ogren :)

Tartışma yaratıcak Yorumlar yazmayınız!
Uyarıyı Dikkate Almayan üyeler forumdan ihraç edilicektir.

Tartışma yaratıcak Yorumlar yazmayınız!
Uyarıyı Dikkate Almayan üyeler forumdan ihraç edilicektir.

Hocam ben bır sey yapmıyom adam konu acıyor sadece kım hakLı haksız dıyorum sadece ben burak'ın actı konuda fazLa bır sey demedım çünkü ;

Kodum cFg paketten aLmış 1
ben o cfg oyLesıne bır arkadas a yapmıs gıbı ugrasamadıgım ıcın yaptım oyle karısmıs oraya 2
ben burak'ı sewerım swlerınde az takıLmadık sadece ayyas_tr gıcık edıyor ınsanı 3

Ayyas tr artık daha fazla şu adamla uğraşmala ne alıp veremediğin var kıskanıyorsun heralde ?? :D Yoluna bak daha hayırlı olur :D

bencede çok uzattınız :D kesin artık ! xD

forumu bebeLer kapLamış :D:D muhabette bak hangisi orj coder :D:D qweqwe siz anca böyLe yaparak akıL yaşLarınızı miLLete beLLi edersiniz ;)

:d sPawn Her an ban gelebilir Flood Atma :D

Kardeş adam baya sinirlenmiş ki ondan flood atıyo anlıyorum onu .Bi insanın üstüne çok gidildiği zaman insan ne yapacağını şaşırıyo ..:D Bence daha fazla uzamasın bu konu ..

KONUYU KİTLESENİZ EN HAYIRLISI OLACAK ...

Lanetcık sen karısma +18 :)

Lanetcık sen karısma +18 :)

Ayyaş_tr çok kötü bi kişiliğe sahipsin herkezle tartışma yaratıyorsun... Spawn boşa banlandı..Asıl suçlu ortada..Diyceklerim bu kadar....

KONU KİLİT ARTIK ... BAŞKA KONU OLSA KİTLERSİNİZ HEMEN BUNUDA KİTLEYİN

Tşkr. ler herkes mete benım arkadasımdır her seyı sıte ıcın yaptı ve bana herseyı anlattı bır dahaa By.SpawN* Siteye Donmeyı dusunmuyor herkese koLay qeLsın

Bu onun 3 4 banlanıLması haksız yere hemde ayyas_tr de o kadr fLood atmıs soylemıs ama kımse yerıne qetırmemıs ondan cok sınırlıydı o copy paste değıLdır !

O sizin gordunuz cFg Bomba bana yapmayı ogretıyordu :) ondan onların arasına karısmıs cok ayıp ettınız hade bakaLım dondurmeye caLısacagım !

Bu cFg PrograMları tek 1 kısıde yoktur unutmayın !

ayyaş actırma agzımı ramazan ramazan bebe oLdugun her yerinden beLLi kapa ceneni otur ****** yanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri