Evet BeyLer Buda De_Dust 2 Fraq^ım..Hadi BuNada Fake FLn diiN..!!

ßirde oyunaLeminde kas bakaLım Def

Hiç birine inanmıyorm ayrıca photoshop ve paintten anlıyosun eline saglık güzel calısma resimlerin hepsi fake o senoynada yaptım filan dedigin öle bişey olması imkansız 5seneden fazladır oynuyorm hiç karşılaşmadım öle bişeyle !!

Birde Msn vermek Ysak Özelden Msn Bırak Vs yapalım Kaybeden cs Bırakır Videosunu buraya koyarız ?

Hiç birine inanmıyorm ayrıca photoshop ve paintten anlıyosun eline saglık güzel calısma resimlerin hepsi fake o senoynada yaptım filan dedigin öle bişey olması imkansız 5seneden fazladır oynuyorm hiç karşılaşmadım öle bişeyle !!

ya uRa$mı0rm artk sizLe..cok isdi0san msnim war orda yazı0..eqLe ws ataRız senLe..

sAnA Laf aTan yok biLader ama hakLıLar bi yAndAn Tamam qüseL kasmışsın eyv ama kaRşındaki kişiLer önemLi fRag ister 1009-0 oLsun kaRşıdakiLer bOt gibi oLduktan sonRa senin için öNemi vAr Anca kEnDini kandıRırSın ama güzeL fRag ;) ..

karde$ ben 280-2 yada 111-1 kasınca miiLLet hemen montaj,paint di0..heLe bide 1009-0 kasaRsam waLa demediKLerini bıraqMazLar..bende dayaNamaM s0ra hic ii oLMas..o yüzden bo$wer..ben fraq^ımı koyaRm isdeyeN inaNıR,inaNMayaNda yoL aLır :H

Dikkat edin adamın nicki farklı..!

Yenen teamda Herkes Kasar şimdi koydurcanız bana bnm fraqları sonra yok 3 d yok a1m diceniz yada cfq istiyeceksiniz qerek yok Bizi biLen biLiyor

SağoL güzeL ßir Fraq eLine sağLık

eyw yoruMLar icin..!!

hLL karde$m ..

fraq qüzeL fakat karsındakı adamlar qercekden cok zayıf herkez o fraqı yapabılır saygı duyuyorum.

cs 6 da kassana bole

amele def kas amele

hLL Kardeşim Ben Sana İnanıyoRum YapmışşsınDır

başlık d2 ama ss inf..!

Geri