eX * JuqaDores `. BaLYoZ & 0duNCu TK Movie..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~0duNCu*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
discord.gg
~0duNCu*
Evet arkadaşlar tk moviemizi buraya koymak istedim açıkcası benim ilk moviem balyozu zaten tanıyorsunuz movielerini biliyorsunuz.
Eski nicklim LeRoXx.TR tanışma kaynaşma bölümünde konumuda açmıştım nick değiştirdim balyoz'un yani aykut arkadaşımın yüzünden çok ısrar etti yabancı nick değilde türkçe nick yap diye bende balyoz'un yanına ne yakışır diye düşünüp 0duNCu yapayım dedim ve lafı daha fazla uzatmanın anlamı yok ..

BaLYoZ & 0duNCu Akıyor :)

[B][FONT=Palatino Linotype][COLOR=d...res_BaLyoZ0duNCu_Tk_Movie/[/COLOR][/FONT][/B]

Not: Yapılan ghost h4x veyatta 3D gibi yorumlar yapabilirsiniz buna biz birşey diyemeyiz ama uslubunuzu bozmayınız.
Her king'in elbet bir kaç çekemeyeni vardır.
Good Luck ~

"eX * JuqaDores `. ~0duNCu* <Y>"

hLL size sLah aRk larm :) Her macdakı qıbı T|K

Eyvallah sağolasın :)

1.27 dikkat By.

Bilader hadi tamam 1.27 geçtik 23. saniyede o adamın daha silahının ucu bile gözükmüyor sen nerden görüyorsunda duvar atıyorsun adam king. :S

Bu kadar basit şeylere takılıp kalmayın, uzundaki teroristler ile çatışırken ventten nerde olduğu bize söyleniyor zaten bu kadar küçük ayrıntılara takılmayın ;)

kralsınız bebeler ok ak kınqofcuları ya:D

isme bak aq balyozz oduncu allahım tıpere

admın bana ban at bu rezillerle aynı ortamda durmak ıstemıorum

Bu kadar basit şeylere takılıp kalmayın, uzundaki teroristler ile çatışırken ventten nerde olduğu bize söyleniyor zaten bu kadar küçük ayrıntılara takılmayın ;)

Bak canım uzundan T felan gelmiyor videonu kesinlikle tekrar izle dediğine kendinde inanmıcaksın :)

Freedore laf atıp durma bu 1. Ex j lerin bu forumda konu açmaları yasaklanacak diye duymuştum... Her konuda çok tartışıyosunuz. 3 senoyna eziği clair fridor vs vs orda sizi kimse tanımıyo burda da tanıyan yok kendi halinizde takılın siz hmm ok xD

Freedore laf atıp durma bu 1. Ex j lerin bu forumda konu açmaları yasaklanacak diye duymuştum... Her konuda çok tartışıyosunuz. 3 senoyna eziği clair fridor vs vs orda sizi kimse tanımıyo burda da tanıyan yok kendi halinizde takılın siz hmm ok xD

s*ktr git amn amelesi seni gel senoyna da sonra gör clair falan kimse tanıomus adslkfaskldsafşasdfas ldşasfjlasda amn botları ya 2 günlük veletler kral olmşlar artistlik yapiolar burda bana. ben cok onceden burdaydım diolar nick soruorz by diolar amın veletleri siz kimsiniz 3 kuruslk pokemoncular sizi. :S

3 senoyna eziği clair fridor vs vs orda sizi kimse tanımıyo burda da tanıyan yok kendi halinizde takılın siz hmm ok xD

Khardesh pardon kimdin ? Seni kim tanıyor acaba ?? ve senoynada ezikler & Ulan esprı yetenegınız ne kadar gelısmıs valla guldurdun. Gulmekten yerdeyım suanda yerden yazıyorum dajsdgdasjdgasdhsaedfqwesadasgdsadyfsad D: D:D::DD:D:D sadsadgaskdhas.

Yeni başlıyan bir elde adam gelmemesi tuhaf değilmi herneyse tamam hileyiz :)

Ya gerizekalı arkadasım sana iltifat etmekten hoslanmıyorum ama idare et kusuruma bakma kendi attıgın yorumları oku adamlar hem a uzunda çatışıyor hemde el yeni başlamış uzunda T yok çözemedim seni bilader ya pardon king :S

Geri