eX JuqaDores `. Clan OyuncuLarı :) ResimLer qL Ver Geç :):)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kralben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pamugu goren turıst memlekete gelmez la :D

Nedır bu pamukla alıp veremedıgınız herkesın dılınde pamuk pamuk acında kendı kıcınıza gülün saçma saçma konusmayın.

Nedır bu pamukla alıp veremedıgınız herkesın dılınde pamuk pamuk acında kendı kıcınıza gülün saçma saçma konusmayın.

kardeş arkadaş maçlarda gh ile yardırıp ezip nb ye ss koyuyodu :) yumoşun pc sinde xzone yakalanınca başladık dalgaya
yumoş yediremiyor :):)

Ayrıca sanane milletin derdi seni mi gerdi

w0w adam K1nq :) pamcıkkkk :D bebe la bu vallla :D

hı deip qecıyorum haydi qidn ba$ka yerDe kasın postnzu ..:sleep:

Tipe bak tipeeee :D Sen 14 yaşından büyüksen hiç birşey bilmiyorum yamuk :D Saça bak saça :lol:

La bu pamuk 14 yaşında ya anası ne tatlıdır la en fazla 30 yaşnda amk :D ne sikilir ama offf :D Anayın amına qiriym ****** çocucuq :D

Orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrosbu çocukları ex juqadores :D:D Ananızı 7 sulalenizi bütün kız tanıdıklarınızı 4mından ******* kahpe çocukları :D ...

Adam haklı beyler dağılın. :D

Sen susla koylu... sanane adamn pcde qh bldk fakeydı o fakeydı o huhuuhauhuauhu....

bir kere tartısmayın ytr lan adiler !

siz bizi sevmeyın ınadına cs ınadına ezme lan !

Harry* ve archermaster bu konuya tek 1 mesaj daha atarsanız forumdan uzaklastırılacaksınız.

iyi forumlar.

pamukdan 2 foto daha. :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forumda resim ekleme eklentisi mevcuttur oradanda ekliyebilirsiniz yorumunu sildim çünki cok yer kaplıyor ve hatalı bir yorum olmuş. Bir süper mod. olarak bunu bilmen gerekir..
iyi forumlar..

Hatalı yorum silinmiştir..

mukdan 2 foto daha. :D[/QUOTE]

can cilet 97li :D seni heryerin mod olsa ne yazar daha resim koyamıyosun zuhahahahah

:D:D Aynen ğanğa :D :D

Sadece OoMyyyGoOd [ Kaan'a GL ] :)

Ben HaCKeR # Eror diyorum ~ kendisi eskilerin kingiydi çok yakın kardeşimdi kendi kimligine BÜRÜN ERORRRRRRRRRRRRRRRR

Başarılar & Good luck Güzelmiş :D

Hatalı yorum silinmiştir.

pamukdan 2 foto daha. :D[/QUOTE]

Daha resim koymayı bilmiyo şaka gibi ya bide mod olmuş ıjuhyghujık :lol::lol::lol::lol:

Geri