eX * JuqaDores Clanı Fakedir Bilgilendirme !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
Benim clan 1 senedir cs kasmıyor playerleri dağıldı . bazıları steam kasıor , bazıları knıght oynuyor, değişik fps oyunları oynayanlar var . ama bakıyorumki halen bazıları bizim tagımızı nicklerimizi kullanarak prim yapma peşinde . inanmayınız

Zaten biliyoruz Aykutum onları, hepsi bebebelik.

Özenti çok ..

ayar ettiler milleti kandırıormus orj cfg satıorum diye :)

kardeşim lilwee nickiyle biri kurmus diyor ki berkay yani LILWA clanı bana verdi diyor.

Fake Dolasan coookkk

:D alayı özenti

utanmadan ts de sesini kalınlaştırmaya çalışıyor..

Aynen lilwe nickli birisi vardı clanda.

o değilde senin clanından prim ne yapacak Ayko <Dg> nın fakesi Balyoz üstelik 1.5 te hile 1.6 da steam de bile hile açan adamsın tabi çok kişi bilmez kral oldun sende başımıza

o değilde senin clanından prim ne yapacak Ayko <Dg> nın fakesi Balyoz üstelik 1.5 te hile 1.6 da steam de bile hile açan adamsın tabi çok kişi bilmez kral oldun sende başımıza

aykutu yani balyozu 6-7 senedir tanıyorum evinde pc yokken ınternet kafede tanısmıslıgımız war. aykutun ılk nıckı "@yk0" du. Ayko <Dg> değil...

aykutu yani balyozu 6-7 senedir tanıyorum evinde pc yokken ınternet kafede tanısmıslıgımız war. aykutun ılk nıckı "@yk0" du. Ayko <Dg> değil...
Sen karışma ben ona dedim o daha iyi bilir Ehli keyfdeki ayko bendim real ayko bendm diye sağda solda forumlarda geziyordu koruduğun arkadaş insan her zaman kendi olmalıdır bu benim görüşüm birine özenmek anlamsız

olm ben soledım bunnlara sovdum dedı ben balyoza sorupda actım bu clanı dıo :d dedım senın neyse :d

Sen karışma ben ona dedim o daha iyi bilir Ehli keyfdeki ayko bendim real ayko bendm diye sağda solda forumlarda geziyordu koruduğun arkadaş insan her zaman kendi olmalıdır bu benim görüşüm birine özenmek anlamsız
lan sen kimsinki boş boş post kasıyorsun . ben o dediğin adamın ne diye nickini kullanayım ? onun fraglarıylamı forumlarda gezdim . ben o adamın movıelerlemı dolastım . kendı emegımle bi yerlere geldim . 100'lerce macı kendı bılegımle kazandım . Senin gibiler Tk movielerini vol1 vol2 diye yaparken benim tk atmadıgım mac yok gibiydi . Millet gibi reklama ihtiyacım yoktu . BEn oyunda fraglarımı konusturuyordum . tanıyanda oyunda tanıdı . bana forumlarda gezıyordu dıyıyorsun . ben bu forumu şu gordugun üyeligi gecen sene ufak bir kardesımden aldım ve nıckını degıstırdım admınlere sor bu nıck ne zaman balyoz olmus !! forum bilmeyen adama ıftıra atma bari ;) socl kasmama rağmen sadece 2 turnuvada orda bile "balyoz" diye nıck yaptım . tek basıma aldıgım o kadar cok mac varki bunu yenılenler cok iyi bilir . eski frag sslerimi mac sslerimide herkes iyi bilir . o dedigin adamın oyunuda ortada benimkide ortada . o adamla ben tek bir maçta karsı karsıya geldim ondada O dediğin adam heralde 1 e 10 felandı :) üstüne birde bıcak yedi . benden yedıklerı tk 4 killer 25 + fragda senin gibilere hedıye etttım ;)

LILWEE yani seçkin malının işi mal bu cocuk ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri