Ex *JuqaDores Clanı Olarak Bileğine Güvenen Bütün Teamları Meydan Okuyoruz .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mur0.#.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

mur0.#.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mur0.#.
Ex * JuqaDores Clanı Olarak Özellikle Your Life Clanına Meydan Okuyoruz.

*NB'den 2 Modaratör Maçta Hakem Olabilir.

* Oto SS Programı'da Olacak .

* Takımlarda SS Eksik Olursa O Takım Hükmen Yenilmiş Olacak .

MSN ADRESİ VERMEK YASAKTIR.

Özellikle Maçlar Socl. Serwer'ımızda Atılacaktır

Ex * JuqaDores Family...

1.OTO SS programı diosunda gh0s7 h4x kullanıosan eger oto cekılen SS lerin Temız gorunur
2.adam gh0s7 h4x kullanıosa eger bellı etmeden oynusa Hıc bır sekılde onun gh0s7 kullandıqını kanıtlayamassın.
3.sXe zaten gh0s7 h4x yapımcısı h4c0r-bg ile Anlaşmalı olduqu ıcın . duvar arkasından boxesp nameesp gıbı ozellkler gorunuo :) İstedıqın Bir Wall'ı ac omegahox cdhack gibi duvar arkasından adamı goremessın . sXe acmadan gırsen bile :)

not : gh0s7 h4x hayatımda almadım kulanmadım. bu ozellklerı buyuk bir araştırma sonucu ogrendım kımden ogrendın dersenız oda bana kalsın bu verdıqım ornekler 100%100 dogrdur yalan yoktur.. =)

iyi forumlar

kardeşim biraz abartmıssın . bu mıllet turnuvaları nasıl duzenlıyor sanıyorsun . otos ss de ghostta gozukuyor . dediğin olay 1.6 da fix'li ;) bunu nadirin kendisine sorabılırsın . + ss ler temız adamdanmı suphelenıyorsun . demo izle olmadı pcsıne gır sıstem dosyalarına , hatta ınternet gecmısıne kadar arastır .

kardeşim biraz abartmıssın . bu mıllet turnuvaları nasıl duzenlıyor sanıyorsun . otos ss de ghostta gozukuyor . dediğin olay 1.6 da fix'li ;) bunu nadirin kendisine sorabılırsın . + ss ler temız adamdanmı suphelenıyorsun . demo izle olmadı pcsıne gır sıstem dosyalarına , hatta ınternet gecmısıne kadar arastır .
yanlışın var krdeşim oto ss ler temız gorunur gh0s7 da :)
arkadaşımın ewınde denedım bizzaT ##. kendısı almısdı.
okeyy Zaten Nadirin Bir Moviesindede Anti-ScreenShotu gosterıo :) Oto cekılen Ssler Hlye gider ordakı ss ler temız gorunur TURNUVALAR ıcınde Gecerlı NADIR e msnden sorablırsın bende msn adresı yok sende varsa ..

+ pcsine gırsende anlıyamassın XOneReactoR u siLer ve Sitesınden Geri ındırır bu kadar basit. :)

Adam akıllıysa Eger Hıc bır turlu Sen anlıyamassın Hile olup Olmadıqını.. #

kardeşim biz bu ss leri cstrikenın ıcıne gıren ss lerden almıyoruz . o dediğin ss ler normal pub serverlardada cekılıyor . program olmadanda alınıyor . dedıgımız ss programı her playerın pc sıne yuklenıyor ! program ıcın ayrı bır klasor olusturuluyor + ss ler 20 sanıyede bır alınıyor . yanı ss ye sag tıklayıp ozelıklere bastıgın an tarıh saat sanıye gozukuyor :D adamın kacacagı bı yer yok . arada 20 sanıye kacarsa diskalifiye olur !! consoldan baslayıp mac qq olana dek cekılen tum ss ler ıncelenıyor . olay budur ;)

Boş Şeyler Yazmayın .... Ws Atacak Team Warsa MSN Eklesin ....

guzel kardesım bende dıorumkı gh0s7 h4x acarak turnuavaya katılan oyuncu mac bıtene kadar kapamassa gh0s7 ' u OTO cekılen ss ler temız gorunur . ıstedıqı program olsun ..:) adam hıleyle oynar ama cekılen SSLER temiz gosterır adamı. anlıyamassın NADİR'in sitesine gır orda yazıo :) turnuvalarda cekilen ss leriniz TEMİZ gozukur dıe .

kardesım tmm sitede yazmıs ama o 1.6 ıcın neden anlamıyorsun . su ankı hılelerın hepsı 1.6 ıcın dızayn edılıyor . server search programı ındırde bak dunyada bızden baska v1.5 oynayan warmı :D ben aradım bulamadım :D

coast adam haklı bu yeni bişey heralde direk ekran görüntüsü alıyo oyun görüntüsü deil ekranda ne war sa 20 saniyede bir ekran görüntüsünü çekiyo.***rrada deil başka bi klasöre yükleniyo ne war ne yok belli oluyo.

Konuyu "Auto SS" Tartışılsın diye açmadık arkadaslar :)

KİLİT.

2 günlük clanlarla maç atılmaz.

Çok gereksiz olmuş sizi bilen biliyor boşuna debelenmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri