eX * JuqaDores `. - ws - Ready To Die|

0
EXE RANK

CCIINNGGOOZZ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
CCIINNGGOOZZ
birlik , beraberlik ve kardeşlik açısından gayet seviyeli ve güzel bir ortamda oynanmıştır..
Maçın ilk devresi 9-6 eX * juqaDoresin üstünlüğü ile bitmiştir
şuanki SS 2. yarının SS sidir.
~BaLyoZ* ve ekibine başarılar ve yollarının açık olmasını diliyorum..

CinNgoozZ-

SS..

z8b3.jpg

http://b1112.hizliresim.com/s/8/z8b3.jpg

küfür ve tartışma içerikli post kasmayınz...

temiz böle . qL

koc traindede biz aldık macı bilip bilmeden yok temız bole , yok kırlı bole gibi yorumlar atma :D sadece sezerı kırmadık keyfıne non steam maca gırdık yenmek gıbı bır amacımız bıle yoktu gırgır samata yapıyorduk ts de . hersey oyun degıl arkadaslık onemlı . senin gibi kolpalar aramızda yer alamaz artık :001_cool: sezer ve teamına basarılar ...

koc traindede biz aldık macı bilip bilmeden yok temız bole , yok kırlı bole gibi yorumlar atma :D sadece sezerı kırmadık keyfıne non steam maca gırdık yenmek gıbı bır amacımız bıle yoktu gırgır samata yapıyorduk ts de . hersey oyun degıl arkadaslık onemlı . senin gibi kolpalar aramızda yer alamaz artık :001_cool: sezer ve teamına basarılar ...

sadece ss paylaştm .. bunda hiçbir mahsur yok .. küfür vb. hakaret falanda etmedım .. Bu tavrını anlamıyorum ?

bnm sizin aranızda olmak gibi bi isteğim yok zTn snn yolun açık olsun bnm yolum açık olsun .. lütfen fazla kırıcı olma sıradan bi maç ss si :001_huh:

sadece ss paylaştm .. bunda hiçbir mahsur yok .. küfür vb. hakaret falanda etmedım .. Bu tavrını anlamıyorum ?

bnm sizin aranızda olmak gibi bi isteğim yok zTn snn yolun açık olsun bnm yolum açık olsun .. lütfen fazla kırıcı olma sıradan bi maç ss si :001_huh:

kim sana dediki ? erora yazmısım omyygodd denen kolpaya yazdım

O değilde CapCup ile baLyoz Ts'de Msn'de Formda bile ana bacı 7 sulale kayıyorlardı birbirlerine fazla değil daha 3-4 ay önce. Şimdi aynı teamda kardeş diyorsunuzdur ALLAH bilir ?

kim sana dediki ? erora yazmısım omyygodd denen kolpaya yazdım [/QUO
tmm .. yinede sakin ol :001_tt2: hem eX juqadoresi bilen biliyo..
iyi oynayanlara hile diyenler o kişileri çekemeyenlerdir bunu unutma :D by@yK0

gL Başarılar Ama Küfüre Gerek Yok

Tartışma yaratacak yorum atanlar banlanır.

Başarılar.

Başarılar Hakan :)

gL başarılar

teşekkürler

Geri