Doqru Soyluorsun 1qram beyın olsaydı ılk basta baktıklarında anlarlardı :]Kuran carspın bunlarda Beyın yok...) Beyler ben oynadım evet o Ss de 90-0 Frag koymus .. o losewle bende dedım bu 100de100 $hop ındırdım Ss yi paıntten oynadım 90-0 dı normalde 290-0 yaptım onu yanı anlayın dıe yanına sadece 2 ekledım boylelıkce 290-0 oldu Yanı Her Fraga ınanmayın oynama hepsı ... Gelmıs bıde m*l m*l seyler yasıo yazık bunlara ya hala zeytınyagı gıbı su usutne cıkmaya calısıolar
) zuajjaja
Konu Nıye Kılıt Shopla Frag Deiscenı qosterıorz kanıtlıorz ,) Pm attım sw ıp sını qelkonu kilit
ya ımkansız reason ımkansız daha demın 2-0 kactı ws den bu tam bır ezoya bişey sorucam kardeslerim tamam photoshopla yapılabilir ama sanki biyerde yazıyo adam photoshopla yapmıstır diye cok daha iyisini yapabilcekler var kesin konusmayın kimsenin gunahını almayın..
Sen Yeni Konuma Yorum at az sonra tam bır bot [POD]Akrep <AK47>Kardesım hala laf dıonuz ya Adam Oynamıs paıntten allah alah :S kanıtladık ıste oynana bılecegını hala konusuosunuz 90-0 dı 290-0 yaptım ben sadece 2 ekledım ynaına 90 nın bukadar basıt yanı sonra gelmıs ben kınngım dıo ben yapmadım dıo alahımyarabbımya