Eye | Akre[p] <Ak47> ReziLLigi HeraCs Farkıyla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorcez kım banned Edılıyo... Benım hakkımda konu acan sız ve *** olan sız.

ya sus ezmesin oLm sen : )

Kuran carspın bunlarda Beyın yok... :)) Beyler ben oynadım evet o Ss de 90-0 Frag koymus .. o losewle bende dedım bu 100de100 $hop ındırdım Ss yi paıntten oynadım 90-0 dı normalde 290-0 yaptım onu yanı anlayın dıe yanına sadece 2 ekledım boylelıkce 290-0 oldu Yanı Her Fraga ınanmayın oynama hepsı ... Gelmıs bıde m*l m*l seyler yasıo yazık bunlara ya hala zeytınyagı gıbı su usutne cıkmaya calısıolar :)) zuajjaja

lan gerzek benım o ıslerde bezım yoq sen demekkı oynuyonda bılıyosun her boku

Kuran carspın bunlarda Beyın yok... :)) Beyler ben oynadım evet o Ss de 90-0 Frag koymus .. o losewle bende dedım bu 100de100 $hop ındırdım Ss yi paıntten oynadım 90-0 dı normalde 290-0 yaptım onu yanı anlayın dıe yanına sadece 2 ekledım boylelıkce 290-0 oldu Yanı Her Fraga ınanmayın oynama hepsı ... Gelmıs bıde m*l m*l seyler yasıo yazık bunlara ya hala zeytınyagı gıbı su usutne cıkmaya calısıolar :)) zuajjaja
Doqru Soyluorsun 1qram beyın olsaydı ılk basta baktıklarında anlarlardı :]

anLamak 1stemiyormusun adam shopLa fraq deişebiLdiqini açıkLıor buRda beyinin yokmu senin 90-0 da senn qibi ezmelern kasmaLarı 1mkansız oLduqu için adam dioRki büyük ihtimaL senin fragında oynanmıs demek isdior bu kAdar safmısın sen ?

lan coq bılıyosun demekki oynamayı coq basıt dıyosun bızım o işlerde bezımız yoq hadi qq

LosewLe daha sus rezıl olmadan nbden cıkı$yap de bhence saten beyınyok sende anladık onuda bos kırllılık yaRAtma guselım NBde :))

ya bişey sorucam kardeslerim tamam photoshopla yapılabilir ama sanki biyerde yazıyo adam photoshopla yapmıstır diye cok daha iyisini yapabilcekler var kesin konusmayın kimsenin gunahını almayın..

reason kıtle sunu acıklamayı yaptım.

cs bolumunde moderator değilim kardeşim.

Lan benım konumu kıtlıylar acıklama yaptım bununkını kıtlemıyolar

Kimseye Güven Olmuyo Artık

ya bişey sorucam kardeslerim tamam photoshopla yapılabilir ama sanki biyerde yazıyo adam photoshopla yapmıstır diye cok daha iyisini yapabilcekler var kesin konusmayın kimsenin gunahını almayın..
ya ımkansız reason ımkansız daha demın 2-0 kactı ws den bu tam bır ezo

lan gerızaklı 3 0 alıyorum res atıyosunuz boyna yaşın kac veleD

Kardesım hala laf dıonuz ya Adam Oynamıs paıntten allah alah :S kanıtladık ıste oynana bılecegını hala konusuosunuz 90-0 dı 290-0 yaptım ben sadece 2 ekledım ynaına 90 nın bukadar basıt yanı sonra gelmıs ben kınngım dıo ben yapmadım dıo alahımyarabbımya

LAN OLM COQ YAPTIGIN ICIN bılıyosun demekki sen burda kendını rezıl et benı bılen bılıyor

Kardesım hala laf dıonuz ya Adam Oynamıs paıntten allah alah :S kanıtladık ıste oynana bılecegını hala konusuosunuz 90-0 dı 290-0 yaptım ben sadece 2 ekledım ynaına 90 nın bukadar basıt yanı sonra gelmıs ben kınngım dıo ben yapmadım dıo alahımyarabbımya
Sen Yeni Konuma Yorum at az sonra tam bır bot [POD]Akrep <AK47>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri