EyLuL <Dg> Gene SS :=)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -EyLuL-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eylül yavrum senin ne işin var CS'da gitsen yemek yap :D böyle işlerle uğraşma daha 17 yaşındasın kızım ilk defa mı cs görüyosun veya oynuyosun sen her zaman yaptığın skorları forma koymak zorundamısın ? :D anladık kralsın hadi ben 7 senedir CS oynarım birde bende yap bakalım bu skorları ? tek'e tek VS atalım her koşulda benide bu ezikler gibi ezicekmisin merak ediyorum hemde öyle böyle değil :D:D

qweqwe :D:D Doğru Söledin .....

Eylül yavrum senin ne işin var CS'da gitsen yemek yap :D böyle işlerle uğraşma daha 17 yaşındasın kızım ilk defa mı cs görüyosun veya oynuyosun sen her zaman yaptığın skorları forma koymak zorundamısın ? :D anladık kralsın hadi ben 7 senedir CS oynarım birde bende yap bakalım bu skorları ? tek'e tek VS atalım her koşulda benide bu ezikler gibi ezicekmisin merak ediyorum hemde öyle böyle değil :D:D
Sen kimsin ki yaa .d.d

biz 51 12 yapoıoz utanuıoz koymaya :D bu ne koyuuuyo
wAr cevap vermiş...d
Forumu Günlük olarak mı kullanıyorsun eylül :S
Ne alaka şimdi ?
la bi yapta koy la :D hem ben seni gördügümde 3-9 gidiyon ? :D

:D:D:D Süpersin .d.d

20-5 Başarılı Bir Frag Değil Bence..

Yinede gL.

qL hLL oLsun kIzA .d

Sana Sorma Gibi Bir Mecburiyetimi Var ?

-BaşarıLar.

Geri