0
EXE RANK
LAZMAFIA
Fexe Kullanıcısı
Merhaba arkadaşlar.Pub sw lerinde temiz oyuncuların nickleriyle girip speed ve inexinferis açıp yardıran ... lar var.Bügün öğlene doğru pub sw sinde clanca kasarken birden benim ve Selfish in nicklerini alıp 2 kişi speed açıp yardırmaya başladılar.Daha sonra yardıranlardan biri yanlışlıkla cfg sinin bind say tuşuna basmış olmalıkı
[ Hem Çekemiolar Hem de Failler asaasdasdasda
]
" f.blow + back piç eser " diye bir yazı çıktı.Ts lerine gidip baktığımda odalarında Back piç ve Lyki vardı.Biri Şahinin nicki almış yardırıor biride Benim nickimi almış.Kendileri fakir hile ciler oldukları için bizimde adımızı lekelemeye çalışıyorlar.[ Ne kadar uğraşsalarda yapamayacaklarını bilmiolarya işte
].Uzun lafın kısası Böyle karaktersiz insanlara ne dendiğini siz benden daha iyi bilirsiniz.Buda ss :
[attachment=o1778]
Haberiniz olsun.Herkese Kolay Gelsin.

" f.blow + back piç eser " diye bir yazı çıktı.Ts lerine gidip baktığımda odalarında Back piç ve Lyki vardı.Biri Şahinin nicki almış yardırıor biride Benim nickimi almış.Kendileri fakir hile ciler oldukları için bizimde adımızı lekelemeye çalışıyorlar.[ Ne kadar uğraşsalarda yapamayacaklarını bilmiolarya işte

[attachment=o1778]
Haberiniz olsun.Herkese Kolay Gelsin.