F.blow fake Taglarla Pub Sw Lerinde Hileye Tam Gaz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LAZMAFIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

LAZMAFIA

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LAZMAFIA
Merhaba arkadaşlar.Pub sw lerinde temiz oyuncuların nickleriyle girip speed ve inexinferis açıp yardıran ... lar var.Bügün öğlene doğru pub sw sinde clanca kasarken birden benim ve Selfish in nicklerini alıp 2 kişi speed açıp yardırmaya başladılar.Daha sonra yardıranlardan biri yanlışlıkla cfg sinin bind say tuşuna basmış olmalıkı :) [ Hem Çekemiolar Hem de Failler asaasdasdasda :D ]

" f.blow + back piç eser " diye bir yazı çıktı.Ts lerine gidip baktığımda odalarında Back piç ve Lyki vardı.Biri Şahinin nicki almış yardırıor biride Benim nickimi almış.Kendileri fakir hile ciler oldukları için bizimde adımızı lekelemeye çalışıyorlar.[ Ne kadar uğraşsalarda yapamayacaklarını bilmiolarya işte :D ].Uzun lafın kısası Böyle karaktersiz insanlara ne dendiğini siz benden daha iyi bilirsiniz.Buda ss :
[attachment=o1778]

Haberiniz olsun.Herkese Kolay Gelsin.

:D:D:D:D:D zuhahahahaha sadece güldüm yazık :D sizi neden çekemicez la :S vol 5 olmuş yenilmekten bi hal oldunuz clanımızdan attıgımız adamları topluyorsunuz :D:D gelmiş burda kelime yapıyorsunuz hala harbiden yazık sizin adamlıgınıza veled-i zinalar bu ss'de kanıt'a değer hiç bir şey yok anca fake yaparsınız zırlayınnnnn emzik mod 35335353 ^^

yazık bunlara :) iyi yakalamışşın

Yanlış anlamayında bizim olduğumuzdan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz .s Milletin derdi biz olmuşuz :) tw veririm 7/24 ayrıca şunuda söyliyim sabahtan beri face'de okeydeyiz eserle :) Günah almak bu kadar kolay ama bunu ödemesi çok zor :) Gl

LYKİA değil LYCKA :)

fake ss beyler inanmayın ben adamin p.c sine girdim baktım inferix çıkdı :D

fake ss beyler inanmayın ben adamin p.c sine girdim baktım inferix çıkdı :D

Fake ss olduğu her yerden belli zatende ss'de bişey yokki.Fame olma çabalarında arkadaş bizim üstümüzden prim yapmaya çalışıyorlar.Ellerine ne geçiyor anlamış değlim.Tamam husumetimiz olablir r.victory clanı ile tamam bizi çekemiyorsunuz anlıyorum ama neden böyle işlere başvuruyorsunuzki :) bizle uğraşmayın zararlı siz çıkarsınız emin olun bu sözüm r.victory clanı oyuncularına.. iyi forumlar dilerim

Arkadaslar beni tanıyan bilir r.victory clanı da herkez iyi bilir ve f.blow siz gidin turnuvada qh acın :) back pjj eser sen git yumusak arkadaslarınla yumusak seker ye :)) ayrıca hate02 de fake aldıgınız uyelık bnı bılen bılıyor siz gidin gh alın adam vurun bu kadarda düsülmez ya ugur siz gidin birbirinizin anasına bacısına sovun pasifler .d.d

Arkadaslar beni tanıyan bilir r.victory clanı da herkez iyi bilir ve f.blow siz gidin turnuvada qh acın :) back pjj eser sen git yumusak arkadaslarınla yumusak seker ye :)) ayrıca hate02 de fake aldıgınız uyelık bnı bılen bılıyor siz gidin gh alın adam vurun bu kadarda düsülmez ya ugur siz gidin birbirinizin anasına bacısına sovun pasifler .d.d
selfish denen bot tw ne girmesem neyse mal mal kendini büyük gösterme

agla gözüm agla agla qwerqqqrqrwqrq tw girdim diyor sen git fakelık yap .d.d

Yazık sana bu kadar ağlıcağını düşünmüyordum :D Sana cevap bile yazmıcağım kendi kendinizi tatmin edin by

agla vol2 :) böyle devam yumusakk seker.d.d.d

Fake hesap demişsin ip adresinden araştırsınlar fake mi diye bu 1, 2.side turnuvada hile açmışız ya ? bizim pc mize hakemler girmedi demi :) yav arkadaşım lütfen gidin başka birşeylerle uğraşın çok komiksiniz :)

millet herkezın ne oldugunu bılıyor konu edit :) by

Merhaba arkadaşlar.Pub sw lerinde temiz oyuncuların nickleriyle girip speed ve inexinferis açıp yardıran ... lar var.Bügün öğlene doğru pub sw sinde clanca kasarken birden benim ve Selfish in nicklerini alıp 2 kişi speed açıp yardırmaya başladılar.Daha sonra yardıranlardan biri yanlışlıkla cfg sinin bind say tuşuna basmış olmalıkı :) [ Hem Çekemiolar Hem de Failler asaasdasdasda :D ]

" f.blow + back piç eser " diye bir yazı çıktı.Ts lerine gidip baktığımda odalarında Back piç ve Lyki vardı.Biri Şahinin nicki almış yardırıor biride Benim nickimi almış.Kendileri fakir hile ciler oldukları için bizimde adımızı lekelemeye çalışıyorlar.[ Ne kadar uğraşsalarda yapamayacaklarını bilmiolarya işte :D ].Uzun lafın kısası Böyle karaktersiz insanlara ne dendiğini siz benden daha iyi bilirsiniz.Buda ss :

Haberiniz olsun.Herkese Kolay Gelsin.
Zuhahahahha :D Hala inkar ediyorlar lan siz kimsiniz fblowlar neyin kafası bu ya ? Arkadaşlar size bir olay anlatim ;
Birkeresinde bunun SOG diye bir clanı vardı ozamanlardada GH'si vardı bu GH'yi kullanıyordu çok belli ediyor diye birkaç arkadaş ve ben clandan çıktık ondan sonra perfetto döndü.Neyse Ünalım GL bunlar inkar etsede birşey olmaz :D ben kesinlikle sana inanıyorum.Başarılar f+blow'a. :(

Geri