F.blow fake Taglarla Pub Sw Lerinde Hileye Tam Gaz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LAZMAFIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kitmore yapmayın artık şu hareketi canım benim clan dilendin almadık diye şimdi gh diyorsun hile diyorsun cart diyorsun curt diyorsun yapmayın aga yapmayın valla bak sıkıldım senin gibilerden.

Zuhahahahha :D Hala inkar ediyorlar lan siz kimsiniz fblowlar neyin kafası bu ya ? Arkadaşlar size bir olay anlatim ;
Birkeresinde bunun SOG diye bir clanı vardı ozamanlardada GH'si vardı bu GH'yi kullanıyordu çok belli ediyor diye birkaç arkadaş ve ben clandan çıktık ondan sonra perfetto döndü.Neyse Ünalım GL bunlar inkar etsede birşey olmaz :D ben kesinlikle sana inanıyorum.Başarılar f+blow'a. :(
Ah yavrum ahh madem ben gh'idim neden clan diye yalvarıyodun canım benim yaa kıyamam sana böylemi tatmin ediyorsunuz kendinizi :( üzüldüm bak şimdi sizin adınıza sen kaç senelik playersinde bize bunları söyleme cesaretini buluyosun :)

Zuhahahahha :D Hala inkar ediyorlar lan siz kimsiniz fblowlar neyin kafası bu ya ? Arkadaşlar size bir olay anlatim ;
Birkeresinde bunun SOG diye bir clanı vardı ozamanlardada GH'si vardı bu GH'yi kullanıyordu çok belli ediyor diye birkaç arkadaş ve ben clandan çıktık ondan sonra perfetto döndü.Neyse Ünalım GL bunlar inkar etsede birşey olmaz :D ben kesinlikle sana inanıyorum.Başarılar f+blow'a. :(
Eyw Selim :)

yazık olum gh vol 1999 oldu hala oynuosunuz sende adam olmussun daha macda arkam donukken vuramıodun gdrde mı adam oldun
ak salagı sen adam bıle degılsınkı jd yegırdın adam yerıne kımse koymuyo senı 3 kurusluk adamsın sen ben csoyuncuda basladım gdr den kendım cıktım nası adam olmusum salak herıf jd deyken goruyorduk kasamıordun yedın hslerın haddı hesabı yok ne ara kıng oldun sen

Ah yavrum ahh madem ben gh'idim neden clan diye yalvarıyodun canım benim yaa kıyamam sana böylemi tatmin ediyorsunuz kendinizi :( üzüldüm bak şimdi sizin adınıza sen kaç senelik playersinde bize bunları söyleme cesaretini buluyosun :)
:D:D: Ağla vol3 7 senelik oyuncuyum sorun mu var ? yol allll hilecilerle işim olmaz nadir gh'nin süresini çoğaltsın sizin ;;;;; HİLESİZ KRALLARA !!!!

Kitmore yapmayın artık şu hareketi canım benim clan dilendin almadık diye şimdi gh diyorsun hile diyorsun cart diyorsun curt diyorsun yapmayın aga yapmayın valla bak sıkıldım senin gibilerden.
:D:D:D Dilendim ? Baban dilensin fakir açlıktan nefesin kokuyor sen kimsinde bana bunları diyon :D Ağla ;;;;;;; HİLESİZ KRALLARA !

Ya Lykca tamam sana birşey sorucam.Peki o kadar kralsınızya herkesi yeniyorsunuzya GDR'de herkesi yeniyor Non'da yeniyor vb. onların neden böyle hile movieleri çıkmıyor ? Clanınızda ramco'nun senin hilelerinizi ispatladı adamlar daha hala hangi yüzle konuşuyorsun ya azcık utanma olsa zaten konuya bile bakmazsın ! Şimdi lütfen konuyu terket.

KİTMORE CFG ATMIYORUM DİYE BENİ Mİ KARALIYORSUN ARTIK :)

yazık yazık ...

kitmore maçlarda bı skım degılsın burda alf kalabalıgı yapma hadı sımdı yol al mılletede yalakalık yapma

yorum atmayın sunlarla muhattab olmayın

:D:D: Ağla vol3 7 senelik oyuncuyum sorun mu var ? yol allll hilecilerle işim olmaz * * * * * gh'nin süresini çoğaltsın sizin ;;;;; HİLESİZ KRALLARA !!!!
15 yaşındasın daha 7 senelik playerim diyor ha tamam ozaman xd

Geri