f.blow + ~Gresto/HyvnstyLe`` CEKEMYENLER YETER !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grestoyu çekemeyenler var beyler nolur kabullenın gresto hayvanpower kralımızdır herkez böyle bilsin. Ki böyle saçma sapan konular açmasın :D :D

grestoyu çekemeyenler var beyler nolur kabullenın gresto hayvanpower kralımızdır herkez böyle bilsin. Ki böyle saçma sapan konular açmasın :D :D
saçma sapan konuları gordun galıba o kapagın sısesını aldın ;) hala hangı yuzle konsrsun

X
saçma sapan konuları gordun galıba o kapagın sısesını aldın ;) hala hangı yuzle konsrsun
OHA FOR İSTİYORUM GRESTO Bİ FRAG DA NİNJAFARE İÇİN KASTIM DİE AÇARSAN GERÇEKTEN COK MUTLU OLURUM CANIM BENIM SENIN GİBİ KRALIN ÖNÜNDE İSMİMİN GÖRÜNMESİ GERÇEKTEN HOŞUMA GİDER

X
OHA FOR İSTİYORUM GRESTO Bİ FRAG DA NİNJAFARE İÇİN KASTIM DİE AÇARSAN GERÇEKTEN COK MUTLU OLURUM CANIM BENIM SENIN GİBİ KRALIN ÖNÜNDE İSMİMİN GÖRÜNMESİ GERÇEKTEN HOŞUMA GİDER

vayy sizin şöyle tartışmalarınıza hayranım devam devam ufukxx :D

yazık sana. anca bebelere frag at vs deyincede ağla cevap yazma hadi qq.
ben nededım burda kfr ettırme sımdı benı karı kılıklısın olumsen elımde kanıtınvar bebesın sen tsde bebelerle kasmısmıs bot senı

ben nededım burda kfr ettırme sımdı benı karı kılıklısın olumsen elımde kanıtınvar bebesın sen tsde bebelerle kasmısmıs bot senı
ne kanıtın var la botun oğlu oynamayı bilmiosun laf etme burda anca gir pıbda bebelerle kas 10 yaşında cocuklarla kas podlarla kas hdai qq yazma artık urasmıcam munasip bebelerle hadi qq

ya kardeş utanmıyon mu konu açmaya sen ejlon maçta 25-0 frag atmıs sen pubda 20-2 nın derdindesin şu millet bıktı senden

ne kanıtın var la botun oğlu oynamayı bilmiosun laf etme burda anca gir pıbda bebelerle kas 10 yaşında cocuklarla kas podlarla kas hdai qq yazma artık urasmıcam munasip bebelerle hadi qq
anana selam yollattırma velet senı yenı tureme 2 gunluk bebesınla sen maclardan kac sen kacc karı gıbı sın olum yalan de

anana selam yollattırma velet senı yenı tureme 2 gunluk bebesınla sen maclardan kac sen kacc karı gıbı sın olum yalan de
ananı mı sikelim illa orospunun çocuğu burda bana küfür ettirme ananı sikdirtme 2 günlük cs oyuncususun maçlardan kaç dedğin çada 2-7 kasıyorudn amın bebesi şimdi adam olmöuşsun madem kingsin gel vs dedim agladın amın bebesi türme diyor amın bebesine bak ibnenin feryadı daha dün clana al diye yalvarıyodun he noldu şimdi he amın feryadı senii hadi yazma ananı sikerim çık git amın ogluna bak

ananı mı sikelim illa orospunun çocuğu burda bana küfür ettirme ananı sikdirtme 2 günlük cs oyuncususun maçlardan kaç dedğin çada 2-7 kasıyorudn amın bebesi şimdi adam olmöuşsun madem kingsin gel vs dedim agladın amın bebesi türme diyor amın bebesine bak ibnenin feryadı daha dün clana al diye yalvarıyodun he noldu şimdi he amın feryadı senii hadi yazma ananı * * * * * * * çık git amın ogluna bak
lan jd gırıdn adam oldun ALLAH belamı versın sana clan ıstedıysem orospu evladı annesnı sevmıo bu cocuk

lan jd gırıdn adam oldun ALLAH belamı versın sana clan ıstedıysem * * * * * * evladı annesnı sevmıo bu cocuk
hahahahahaha amın bebesine bak kartof diorki clana al diye yalvarıordu clana alıoduk bir adam zor vuuruodun o clanda adaam oldum ben ama kendi kendime seni gdr almışlar yine yalvarışlarla girmişsin adam olmuşsun orda şimdi adamım diye geçiniyorsun hadi kumda oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri