f.blow + VS tz.l'arred & VOL - 2

2
EXE RANK

~b[A]ck~ ;;4GANGSTA ^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~b[A]ck~ ;;4GANGSTA ^
fbl70.jpg

fbl8h.jpg

f.blow takımını tebrik ediyoruz ve aynı maçtan ramconun frag moviesini yaptık gerçekten çok iyi oynadı bi göz atın derim bayramda toplanan paraların kime gittigi belli :) ayvayı yedin şabaan

[video=youtube]

Bir de utanmadan SS çekıp atmışlar :D Ayy yazııııkk :D Tebrıkler Kıngler :D

Tirez sur l'arred & ea-Gaming
tz.l'arred & ~KoKo`Jazzy+; `C

Madem Ramço gh'idi neden tw almadınız canım benim tw isteseydiniz istedinizde vermedikmi ayrıca vallbang attıgı yerlere dikkat et allahın lameri 5 el aynı yerde durursa adam vallbang atar tabi beyin.dll error amk sizde.
Önce çapınızı bilin sonra maç atın birdaha bizimle hadi canısı bu sizi ağlatmaya yeterli olucaktır eminim kuyruk acınızı böyle tatmin ediyorsunuzdur;)

Adamlar inanmış yapmış onlarada hak vermek lazım . Ağlayış team : tz.I'arred & :) sizlere acıyorum bunca yıl oynuyorum bu oyunu böyle saçma ghost moviesi görmedim :) Zaten izleyen çoğu insan size değil bize hak verir .

Bu video ya göre sanki ts hud kasmıoz ses radar kasmıoz ona kalırsa koy herkese bu mavi karelerden herkes hileee hımmmınaa

Böyle salak bi gh movie'si olamaz zaten 43. sn de ne vrki koymussun oraya zaten t'yiz basıyoruz orayı herkes tarıyor.
1:00 dk öteki el amele yine orda :D ramço yine oraya sıkıyor doğal olarak önceki el orda oldugunu tahmin ederek.
1:39. sn'yi koymussun :D salakmısın sen adam geçtiğinizi görüyorda tarıyor bunu bile koymussunuz neyse devam edelim.
1.56 da ilk ben öldüm ve hud kastım delikte dedim oda oraya sıktı b de ölen değilim neyse devam
1.57 de ise adamı onunde ölüyor a gerizekalı beeee o sesi ordan kasamıcak kadar amelemisin ?
hay ben sizin playerliğinize ... yenilgiyi kabul edemiyorsanız oynamayın mk
kendinize eylenicek başka şeyler bulun çocuklar :)

birincisi temiz adam olsa qh movie yapamaz kimse akıl war mantık var ha ? rAmconun daha öncede qh moviesi vaRdi sen ayık ol eser onu savunma burda :)

birincisi temiz adam olsa qh movie yapamaz kimse akıl war mantık var ha ? rAmconun daha öncede qh moviesi vaRdi sen ayık ol eser onu savunma burda :)

Off yaşın kaç senin ya? kelimelere bak türkçe fail sende galiba videoyu düzgün izle bakalım canım benim 2 duvar attık diye ağladılar resmen pardon ağladınız bugun sizde 6. elde banladınız :D hazmedemiyorsunuz galiba yenilgiyi

Akıldan mantıktan bahsediyorsun birincisi diye başladığın cümlenin ikincisi yok ;) Sizde playermisiniz ya :)

sen nesin lan ha erkeksen oyunda tv wer dünkü bot adam olmuş:D

hahah sen qit botlarla oyna bot :D

Başarılar kardeşlerim. :D

evet beyler buda videoyu yapan Alchandezın videosu

[video=youtube]

adam elıne bomba alınca kacıyor :DD:DS:D:S:DS

sana bişe diyen yok atlama herşeye kocum hadi bys

[quote="~Death']evet beyler buda videoyu yapan Alchandezın videosu

[video=youtube]

adam elıne bomba alınca kacıyor :DD:DS:D:S:DS[/quote]

Gh movieyi yapan elemana bak :D:D Ay hoşt ulannnn :S

Bu kadar yazdıgınıza göre çok canınız acımış olmalı apaçiler :D
sanki tw isteyince vericek ve biz banlayacak kadar milletin seviyesine düşmeyiz hadi yolunuza itler :D

Geri