2
EXE RANK
~qioVinco`
Fexe Kullanıcısı
Arkadaşlar bi önceki konumu silmiş bilmiyorum kim sildi neden sildi ama gerekli hala konuşanlar oluyo yine söylüyorum hiç sevmem böyle konuları bilgilendirmeymiş fakemiş banmış falan feşman.bizim de bi sınırımız var kardeşlerim o sınır geçiyr bardak doluyo taşıyo.bu fakelerden herkez çeker demiştim 1 olur 2 olur 3 olur.hergün msnde bir kişi gelip faken akıyodu faken eziliyodu faken şöyle bu böyle.her gün msnde biri gelir ya bni nasıl yendin vsde ya seni nasıl yendim vsde der...lan ben vs atmam anlamıyonuz galiba
yok felix gelmiş bni ezmiş 3d demişim 10-0 mış yok usinqler bnim havamı söndürmüş maçta.sonra o bu koymuş maça bende ben pub kasamıyomuşum 0-10 muşum falan.temin edebilirim sizi 30-7 giderken 30-8 olursam retry çekerim 9-3 gitmem retry çekerim takıntım var ne yapayım onu geç pub girmiyorum aylar oldu pubda gördüğünüz giovincolar fake.Maçlara girmiyorum neden mi pcm yandı cs girmiyorum
hergün biri gelip msnde maçta ne koydum sana demiyo mu yarılıyorum ya...diyor fake gel diyorum pcm yandı cs giremiyorum.adam diyo bana biraz önce pubda kasıyoduk ya.Kardeş her gelen 5 kişiden biri msnde ben sana çakarım vsde ezme ne biçim hs yedi yazıyo
haribden böyle yazıyolar...bir de fakemi gören her kişiden %85 inin bana bot deme cürretinde bulunması yok mu yarılıyorum tamam belki spawn değiliz de biliyoruz biz de 3-5 şey...
x serverda x kişilerle kanka olmuşum onlarla vs atmışım ezmiş x kişilere 3d ghos7 demişim hs yemiş ağlamışım habire kesmişler x serverda top15 girmişim.O kişiler kendini iyi biliyo tek sözüm kendinzi kandırırsınız anca böyle.Demek ki çok koymuşum bana koymaya çalışan birsürü kişi kol geziyo
Bikaç kişi gelir söver msnden neden sövdüğünü anlamam zırdeli mi bunlar :cursing:
Yeni yaşandığı için son olarak bunu da ekleyem cheap eray mıdır nedir karalistemdeki ilk kişi sensin koçum şu pcyi bi yaptırayım sen cs girme ok teamına yazık olacak İNŞALLAH
Kısacası arkadaşlar pubda maçta orda burada bni gördüğünü iddia edip aslında fake olduğunu bildiği halde yediremediği için fake değil diyen şahıslara sesleniyorum...
İNAKTİF..!
Yetkili kişiler bu konuyu da silmezse sevinirim..!

x serverda x kişilerle kanka olmuşum onlarla vs atmışım ezmiş x kişilere 3d ghos7 demişim hs yemiş ağlamışım habire kesmişler x serverda top15 girmişim.O kişiler kendini iyi biliyo tek sözüm kendinzi kandırırsınız anca böyle.Demek ki çok koymuşum bana koymaya çalışan birsürü kişi kol geziyo

Yeni yaşandığı için son olarak bunu da ekleyem cheap eray mıdır nedir karalistemdeki ilk kişi sensin koçum şu pcyi bi yaptırayım sen cs girme ok teamına yazık olacak İNŞALLAH

Kısacası arkadaşlar pubda maçta orda burada bni gördüğünü iddia edip aslında fake olduğunu bildiği halde yediremediği için fake değil diyen şahıslara sesleniyorum...
İNAKTİF..!
Yetkili kişiler bu konuyu da silmezse sevinirim..!