Fast Team Bilgilendirme

2
EXE RANK

-TazManYa

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-TazManYa
Arkadaşlar Şurda Clanı Kuralı 3-5 Gün Oldu.Benim Kişisel Olarak Kimseyle Bir Problemim Yok.Fast Team Olarak Bazı Teamlerin Bize Kastı Var.Bizim Onları Ezmemiz Ağırına Gidiyor Ve Başka Teamlerin Bizi Ezmesine Seviniyorlar.Yani Kendileri Bizi Yenemedikleri için Başkalarının Başarısıyla Avunuyorlar.Neyse Onlarada Lafım Yok Eyvallah Diyip Geçeriz Fast Team Olarak.Ben (TazManYa) 20-25 Günlüğüne Memlekete Gidiceğim için Fast Team Adında Hiç Bir Maç Olmucak.Eğer Mac Ss'si Falan Koyarlarsa İnternet Cafe'den Girdiğimde Konuyu Direk kitleyip Silicem.Neden 3 Günde Herkesin Derdi Biz Olduk Anlamıyorum.Yenildiysek Tebrikler Diyip Çıktık.Yendiysek Sağolun Beyler Diyip Çıktık.Kimseyle Bir Sorunumuz Yok Ama Bizim Maç Kazanmamız Bazılarını Çok Rahatsız Ediyor.Onlarada Eyvallah Diyorum.İlerde Büyüyüp Olgunlaşınca Yaptıklarının Ne Kadar Saçma Olduklarını Anlarlar.Fast Team Olarak Bu Yaptıklarına Karşılık Vermeyip Davranışlarına Saygı Duyuyoruz.Onlara Tek Lafım Çekemeyen Anten Taksın :) 25 Gün Sonra Görüşmek Üzere Allaha Emanet Olun

Fast Team 25 Gün Ofline :001_cool:

excelent.jpg

Aynen Bızım Adımızda Atılan tum maçlar fakedir emin olun 1 ay ınaktıfız..

HADİ ALLAHA EMANET OLUN

Fast Team ``

Gerekeni söylemişsin kardesim.

Bilgilendirme İçin Sağol Hüseyin Fast Team Hakkında oLumsuz Düşünenler Kesinlikle Okusun Sizi Çekemeyen Anten Taksın. Bu Bir Oyundur Birbirinizi Kırmayın. Hade qq Fast Team.

a.e.olun hüseyinim

Hadi sevinin çekemeyenler ;)

Allah`a Emanet oLun Kendinize iyi Bakın Reis Varsa Çekemeyen AnTen TaKsın

eywallah muho :D ozledk senıde

Allah'a Emanet Olun Hadi Hayırlı Tatiller :)

hayirli yolculuklar ama cs yerı değil burasi lütfen

Katılıyorum çekemeyenler anten taksın , bizi destekleyenlere de iki çift lafım var sağolun , var olun siz oldukça biz varız ;)

hLL ii konustun tazmanya :D

nedir bunların derdi anlamadım yenildiyseniz yenildiniz tebrik etmesini bilecekseniz
yendiysenizde bileğinize sağlık deyip çık deme niye karalıyosun
başarılar

Kac senedir bu işlerin icindeyim sen bide bana sor tazmanya :S benımde basım cok agrıdı

Eyvallah Yorumlar için Beyler.Şuan Memleketten Cafeden Giriyorum.Bizim Hakkımızda Ne Diyolar Diye arada Yokluyorum Cafeden :)

Bende Cafeden giriyorum 5 gun gırmedım Moderatörlük gitmiş.

Geri