Fd'Army vs Shortynın takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
FARK :)

di-EATB.jpg

İLK KESİK :

di-0Z7R6SYQ.jpg

İKİNCİ KESİK :

di-AF1A.jpg

3.KESİK :

di-D8WE.jpg

Sadece başarı dile..

Teşekkürler.

Oktay'ın her yeri king olsa ne olurdu ki 1.5in içine etmişti 1.6 geçmiş biz rahatladık 1.6cılar düşünsün :D Başarılar Uğur,Kazım ve silah arkadaşlarına.

Eyw beyler yok ta osman kabullense gelmiş nbde atar yapıyor bide tuscan açmazlarmı çok biliyorlar ya :)

başarılar kanka :) gl. zaten öncedende kimin nasıl oynadığı malumdu ? :)

kazımın fragları yakıyo :D 1.5 teki gibi her zaman sonuncu :D

adam senin gibi 1.5 ati3d kullanmıyor ekran ss'sine bak steamle oynuyor tugay sen steamle suankı kazımın attıgı fragı bile atamazsın :)
şuraya bi steam fragını koysana zero bu adam her yorumuma cevap veriyo olm bi kaybol belamısn sen :D:DD:DD:D::D:D:D

şuraya bi steam fragını koysana zero bu adam her yorumuma cevap veriyo olm bi kaybol belamısn sen :D:DD:DD:D::D:D:D

ben senin gibi her maçtan yendıgımın teamın fragımı koymuyorum boş işlerle ugraşmıyorum kısacası çok ıstıyorsan gel tw verıyım bak. Ben senin yakında tatlı belan olacak mrk etme skynetciikkk. :)

ben senin gibi her maçtan yendıgımın teamın fragımı koymuyorum boş işlerle ugraşmıyorum kısacası çok ıstıyorsan gel tw verıyım bak. Ben senin yakında tatlı belan olacak mrk etme skynetciikkk. :)
lan olm kaybol :D::D:D:::D:D

bunun mac oldunu bılıyosunuz bende steam yok dıye gırmedım maca bide o team shortynın degıl benımde teamım. ve su an onlıne uzerınde boy gostermekte degil herseyin 1 zamanı vardır derler zamanı bekle hesabı. :)

skynet yas kactı kardes 16ydi dime o zaman napiyoruz hep birlikte sana gülüyoruz :):)

abi şu yaş muhabbetı canımı sıkıyor yok senın 19 onun 35 bunun 25 rasheads samette 15 ama o yasa gore oynuyor bebe. hersey bilekte yasta degıl hızlı olan kazanır unutmayın.

simdi Allah Aşkına skynet kim ki ya isterse 30 yasında ısterse 20 yasında olsun ama gercek yası 16 :) cs kim skynet kim ben ilk kez duyuyorum ismini oyunla yasın alakası yok sımdıkı konuda gelip burdaki ss le kendi alakası olmayan konuya laf atarsa çeker arkadaşım kimseninde zoruna gitmesin .)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri