Fd'Army vs Shortynın takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooo koçum ben öyle birşey yapmadım da -watch out clanındayken Ikı hafta yalvardın clana gel dıye gerçi yalan sende mk şmdi onu da inkar edersin milletin önünde sonra clandan cıktm rwdyi kurdum yine geldın tsye her gün yalvardım ntkings e geçtim eziyorduk hep sizi nbye koyma artk yeter dedin kaldır onları diye yalvardın Ntkings te de hep yalvardın clana gel diye tel den de aradın bebe'ye de ana bacı kaydıgınhalde tel den aramışın clana tekrar gel dıye sen nasıl bir tipsin aslanm anlamadm ben snin karakterini ??

aynen kanka skynetin yalvardıgı gunlerini hiç unutmadık nerdeyse akifle ve ben yanındayken telefonda sana yalvardıgı günler çok iyi hatırlıyoruz.

Lan Aim Fakiri Shorty Daha Lan Game'ye Gitmişsin Fotoğraf Çekinmişsin Biz Her Lan Game'ye Gittiğimizde Fotoğraf Çektirseydik Şimdi Evde Boş Yer Yoktu. Sen Counter Oynamazken Biz Cafe'de Yatıyorduk .

Lan Aim Fakiri Shorty Daha Lan Game'ye Gitmişsin Fotoğraf Çekinmişsin Biz Her Lan Game'ye Gittiğimizde Fotoğraf Çektirseydik Şimdi Evde Boş Yer Yoktu. Sen Counter Oynamazken Biz Cafe'de Yatıyorduk .
abi sen şaka mısın lan-game senin oturup 1.5 de attığın şey değil tamam mı boş yapıp durma bi git ya :D coluk cocuk iş yapıyon :D

aynen kanka skynetin yalvardıgı gunlerini hiç unutmadık nerdeyse akifle ve ben yanındayken telefonda sana yalvardıgı günler çok iyi hatırlıyoruz.
Yaa knka sonra laf yapar bot bu kadar rezil bir insan daha tanımadım yalan dolan nereye kadar söylicekse

abi sen şaka mısın lan-game senin oturup 1.5 de attığın şey değil tamam mı boş yapıp durma bi git ya :D coluk cocuk iş yapıyon :D
Hahahahahhahahahahahahahaha Lan var ya Ben 1.5 Senedir Steam Kasıyorum . Ekle nickimi Ankarada Cafe 777'ye Gel Tamam mı ? Hem Şakaysam Nolcak ?

Tuscan'da b merdivenine çıkamıyorsn la bot senin neyine 1.6 düştün ya ordan koptum 3 kesik yesem oyunu bırakırım :)

yaw 3 kuruşluk insansın hala neyin kafasını yaşıyon anlamadım
3 Kuruşluk Adamsam Seni o 3 kuruşla Satın Alırım . Yani Sen 3 kuruşluk Adam bile Değilsin . Hadi Şimdi Git Kahvaltını Yap Koçum Hadi.

3 Kuruşluk Adamsam Seni o 3 kuruşla Satın Alırım . Yani Sen 3 kuruşluk Adam bile Değilsin . Hadi Şimdi Git Kahvaltını Yap Koçum Hadi.
yeni kalkan sensin koçum benim git beyaz ekmeğini ye biz 2meşeyle kahvaltı yapıyoruz :)

adamın ESL purofili var

Koçum mu Senin Yaşında Çocuğum var lan Benim .

shorty takımın 16-1 yenilmiş 3tane kesik yemişsin merdivenden düşüp ölmüşssün daha neyin davasını yapıyon tartışma yaratıyonuz

Tartışma gereğinden fazla uzamış konu yoruma kapatılmıştır #

Ayrıca Z1rT bir yönetici olarak öyle başlıkta konu açmak yakışmıyor :( k.b mert yanlış örnek oluyorsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri