Flowshakerz` 0rjinaL Cfq , SocL Her Sürüm Gecer Buyrun ; ]

0
EXE RANK

Flowshakerz`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Flowshakerz`
Sa beyLer size so'da kasdıqım cfgmi vercem cok süper bi cfgdir socL tüm sürüm kırar ins beqenirsiniz ; )

özeLLikLere qecmicem , deneynce qörceksinz ;]

Buyrun Link : 1 indir - Upload.gen.tr

FLOWSHAKERZ

biraz açıklama yapsan .

FLowshAakerz mı :) ahaha ozentLk ypma ARkadasm . Smdı snn ySunden nıck deıSııorm

eyw saolsın

özentiLik mi :D qüldürme beni yakLasık 1-2 aydır macLarda Flowshakerz` yazıyorum reaLi deisdirmekde smdiye kısmet oldu senden mi özendim biLader ? Ayrıca benm sarkm olduqu icinde büyük bi katkısı war oqe kapis ?

bLader fLowshakerz nıcknı ozentLk ypmıSn. aıp Ama..

paylasim için tşkler yaşar.

eyw kanka saolasın ;)

Flowshakerz şarkısı senin mi qwe xD é güLdürme ben 1 ay öncesine kadar bu nicki kulllanıyordum :)

Flowshakerz şarkısı senin mi qwe xD é güLdürme ben 1 ay öncesine kadar bu nicki kulllanıyordum :)

senin kafan mı basmıyo ? yoksa anlamak mı istemiyorsun :s Flowshakerz sarkısı benim sarkım olduqu icin yani benim popüLer sevdiqim bi sarkı oLduqu icin hmde techno yapıyorm sarkıyıda beqendm qayt qüzel 1 kac aydır macLarda yazıyordum zaten ne ara sen bu nicki kullanır oldun neden ben seni qörmedim ? cfgyi kullancaksan kuLLan , kuLLanmıcaksan qereksiz boş yapma

gereksiz posta kasmayın adam qbi yorum atın ben size cfgmi sundum isdiyorsannz alırsın istemiyorsannz aLmayın qereksz yere boş yapmayın

Geri