Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FLuctuant # Takımının yaptıgı adilik.Buyrun bakın.Torq Cok ayıp kardeşim.
baK kardes orda gorunuyor ben elımden qelenı yapmıssım ben tek basıma koca elı alamam bu 1 ßi kere ßi ss İle reziL olcaksam Ben ßu oyunu bırakırım bu 2
SS dede anLAşılıyor elimden qeLeni yaptıgım bu da 3
BAK kardes orda gorunuyor ben elımden qelenı yapmıssım ben tek basıma koca elı alamam bu 1 ßi kere ßi ss İle reziL olcaksam Ben ßu oyunu bırakırım bu 2 SS dede anLAşılıyor elimden qeLeni yaptıgım bu da 3
Ama kardeşim ben sana bişey demiyorum anlamıyosun beni bak sen bize bunu yapmana ragmen ben seninle gayet normal konusuyorum goruyosun dime sinirlenmeye gerek yok benim anlatamadıgım siz ilk el 8-3 biz 2. el 9-0 biz kazanmıs oluyoruz sen niye biz kazandık dedin oınu anlmadım kardeşim.
yok yok az bile yapıyoruz üstümüzden kalkıp rant saglamasın o haysiyetsiz ve orada macı yendik diorsun bu ss sana kapak olsun otur agla nb de üyeligimizde olmasa bunlar bizi ne hale getiricek habermz bıle olmucak ayıptr yaptıgın. sana macı al demıorz kalkıp m4l m4l konular acma oke aklına sok
hala kıvırıyor nerde görülmüs 14te bittigi hala atıyor olm sıctın bari beter etme adilik yapma.Sacma sapan konularda acma moderatör olacan bide 2 gram akıl yok işte düsünmüorsun birdahada böle mal mal konular acmassın millete rezil olma