Forum Modlari Hakkındaki Düşüncelerinizi Alalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3
EXE RANK

JuniorREYİZ

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
JuniorREYİZ
Evet Arkadaşlar Soru Gayet Açık Lütfen kırıcı olan cümleler kullanmayınız. :wink:

Bazıları hak etmediği halde mod. olmuşlar biraz ona kızgınım. Diğer mod. lar haklarını veriyolar ama :D

hepsi gıral

1 kaç mod dışında kimse işini yapmıyoor :)

junior da kafayı modlarla bozmuş :D

Benim hakkımda yorumlara açığım bazı demeyin nick verin :)

Moderatör dediğin biraz olgun olur. Yorumları hoşgörüyle karşılar. Yanlışmıyım junior ?

işsiz değilim okuyom ben yuğa madem boş konu niye post atıyon arkidiş

ganga sabah haksız yere ban yedim belki buradaki şikayetler ve düşünceler fikir verir :D

ganga 1 pm kadar uzagındayım haksızlıga ugradıgın zaman :D

Lütfen kişisel yorumlardan uzak duralım, konu başlığındada belirttiği gibi forum moderatörleri hakkındaki düşüncülerinizi aktarırsanız daha güzel olur şahsi konuşmayalımki kişisel bir alınma olmasın, genel konuşalımki neyimiz eksik bilip düzeltelim...

Lütfen kişisel yorumlardan uzak duralım, konu başlığındada belirttiği gibi forum moderatörleri hakkındaki düşüncülerinizi aktarırsanız daha güzel olur şahsi konuşmayalımki kişisel bir alınma olmasın, genel konuşalımki neyimiz eksik bilip düzeltelim...

Method admin hakkında düşüncem saygılı , yardımcı , dürüst , olgun olduğunu ortaya koyuyor. O yüzden method tebrik ediyorum :)

Bence böyle kaliteli bir forumda bazı kurallar olmalı ,

moderatör alırken kaba taslak nblim 200 mesaj üstünde iyi post kasan değilde .

yaşının adamı olması gibi 20 yasından kücük olanlar kesinlikle yapılmamalı ben bile olsam .

mod dediğin insan biraz ağır başlı olur burada bir sürü cıvık mod canı sıkılınca üye banlayan

en olgun görevini layıkıyla yapan 2-3 kisi var

Bence böyle kaliteli bir forumda bazı kurallar olmalı ,

moderatör alırken kaba taslak nblim 200 mesaj üstünde iyi post kasan değilde .

yaşının adamı olması gibi 20 yasından kücük olanlar kesinlikle yapılmamalı ben bile olsam .

mod dediğin insan biraz ağır başlı olur burada bir sürü cıvık mod canı sıkılınca üye banlayan

en olgun görevini layıkıyla yapan 2-3 kisi var
İsim vermeyelim lütfen...

Seviyeli eleştirilere devam.

modlar hakkinda yeni bir kural getirecegim bu kural bir cok seyin onune gececek ama bu yasla ilgili vb olmayacak kusura bakmayin 30 yasinda mod kadrosu kuramayiz ve lutfen bu tarz konu acmayin modlari olgun alin diyorsunuz su tarz konulara olgunca cevap veren 1 kisi anca cikiyor konu yoruma kapali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri