FPS SORUNU

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s0neR.#
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

s0neR.#

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
s0neR.#
cs 1.6 oynuyorm 2 gün önceye kadar fps 120 de oynuyormdm şmdi ise 2 dk 120 oluyor sonra 40lara düşüyor sonra gene 120 sonra gene aynı bu oyundan çıkıncaya kadar devam ediyor forumdaki Nvidia ekran kartında fps 100 yapma adlı konuda ne deniyosa yptm yok olmuyor .... Eğer herhangi birinin başına geldiyse ve çözdüyse yardım etsın cok sinir bozucu 6 yıldır bu oyunu oynuyorm ılk defa başıma geldi .. BAzı arkadaşlar format at diyecek bu şıkkı 2 defa denedm olmadı aynı sorn devam ediyor ... Sistem özellikleri 2 gb ram .. 1 Gb Ekran kartı ..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ...

sxe reklam çözümü var 1.5 sabitlerinde ordan konudakilerini uygula kasma sorunu düzelir

Kardeşim Bunu Her Fps Sorunu Konusunda Yazıyorum Bak : Git Bir Bilgisayarcıya [Sen Yapabilirsen Yap] Ekran Kartı & Ekran Kartı Fanına Baktır Bilgisayarın Isınıyor Veya Macunu Bitmiş Olabilir Ekran Kartı Fanı Isınmayı Engeller Fps Düşüklügü Yaşamazsın Büyük İhtimal Ekran Kartı Fanın Durmustur Yenisini Taktır.

Kardeşim Bunu Her Fps Sorunu Konusunda Yazıyorum Bak : Git Bir Bilgisayarcıya [Sen Yapabilirsen Yap] Ekran Kartı & Ekran Kartı Fanına Baktır Bilgisayarın Isınıyor Veya Macunu Bitmiş Olabilir Ekran Kartı Fanı Isınmayı Engeller Fps Düşüklügü Yaşamazsın Büyük İhtimal Ekran Kartı Fanın Durmustur Yenisini Taktır.
Denicem..

Geri