fransızca kurs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heyyou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

heyyou

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
heyyou
fransızca kurs arayan varsa eger infolang dil okullarını kesinlkle öneririm . ben erasmusa gidecektim o yzden ordan kurs almaya baslamıstım ve fransada asırı işimi gördü cnkü pratik bir şekilde ögretiyorlar dili.

sadece fransızca değil diğer bütün yabancı dillerde bir numara infoLANG dil okulları :)

ben infolang dil okullarından almanca aldım ve çok memnunum size de önerrim. yalovadaki franchise şubesindeyim tek dezavantajı altındaki burger'a gitmekten 500 kilo olduuummm :D

ben infolang dil okullarından almanca aldım ve çok memnunum size de önerrim. yalovadaki franchise şubesindeyim tek dezavantajı altındaki burger'a gitmekten 500 kilo olduuummm :D

ahahah evet ben yalovada oturuyorum . görmüştüm o franchise şubeyi . burger a sürekli gittigim için biliyorum . yalovada da her yerde ilanları var ve kampanyaları oldukca iyi . öneririm .

infolang dil okullarının adını bu sene çok duymaya başladım hoşuma gitmiyor değil ne yalan söyleyeyim :9
ben ingilizce almıştım.
londrada bile franchise şube açmış işi ciddiye alan bir kurumdur. ayrıca öğretme garantilidir başka yerleri düşünmeyin bile derim.

Geri