FROUSHERZ [vS] `~LamA`LumA #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asldkasidlkasşd :D Utanç verici :S

yalnız ss Ler ıkı kısı tarafından cekıLmıs :) ayrı ayrı 3D ~

madem aLide yoktu aLi niye çekmedide siz çektiniz ? :)

:D:D:D SS nin NB ye konuLdğndan sercan sayesinde haberim oldu erdem kardeşimdir ws attık yendik haberim yoktu buraya konuLdğndan ayrıca yazık yazık diyenlere sesleniyorum SS yi kim aLmış iyi bakın CS bilginiz bu kadarsa hiç yorum atmayın bence :)

Bekir adres ver lan lale .d

:D:D:D SS nin NB ye konuLdğndan sercan sayesinde haberim oldu erdem kardeşimdir ws attık yendik haberim yoktu buraya konuLdğndan ayrıca yazık yazık diyenlere sesleniyorum SS yi kim aLmış iyi bakın CS bilginiz bu kadarsa hiç yorum atmayın bence :)

biz cs bilmiyoruz ali abii ögretsene :F

demekki neymiş Lykia. miLLetin hakkını yiyipte turnuvadan eLemicekmişsiniz. turnuvayı düzenLeyen adamLar hiLeyse işimiz yaş :)

Kendim ettim kendim buldum şarkısını biliyonmuuu ?La ss ceken 10 liralık king.

Tartışma yaratıcak cümleler kurmayın başarı dile gec ghost acan kendine ha iyi birşeymi değil ws yada maç atmassınız bu kadar.

YA OLM BELLI ZATN HILESIZ KASAMAZ FSG :)))) KESIN LYKIA BOTUDUR YADA KANULTO YADA NE BILIYIM ALAYI HILE ZATEN :d:d

olm çekemeyen anten taksın nediyim erdem ayrıca benim neden ss almadmı sordun ben kopyalıyıp yapıştırınca painte SS küçücük oluyor tam ekran olmuyor ayrıca ss çekmem ben kardesm dedim adama bende koydrmadım ss leri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri