Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SS nin NB ye konuLdğndan sercan sayesinde haberim oldu erdem kardeşimdir ws attık yendik haberim yoktu buraya konuLdğndan ayrıca yazık yazık diyenlere sesleniyorum SS yi kim aLmış iyi bakın CS bilginiz bu kadarsa hiç yorum atmayın bence
SS nin NB ye konuLdğndan sercan sayesinde haberim oldu erdem kardeşimdir ws attık yendik haberim yoktu buraya konuLdğndan ayrıca yazık yazık diyenlere sesleniyorum SS yi kim aLmış iyi bakın CS bilginiz bu kadarsa hiç yorum atmayın bence
olm çekemeyen anten taksın nediyim erdem ayrıca benim neden ss almadmı sordun ben kopyalıyıp yapıştırınca painte SS küçücük oluyor tam ekran olmuyor ayrıca ss çekmem ben kardesm dedim adama bende koydrmadım ss leri.