[Fs'g] vs eX * Juqadores ` real varsa maç bizim `

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne demek kanka her zaman akarım takarım :D

yeni bir işe başlayacağım. maç sonunda ağlayanlar için mendil :) hem ıslak hem kuru :D eX J. Sponsorum Olurmusunuz :D

[quote="` Rad!oN ~']ne demek kanka her zaman akarım takarım :D[/QUOTE]

Hahahaha Millete Gh Dicegine Bi Kendine Bak :D 1.6 da oylesine oynarken bile acan insandan ne beklersin .

Hala Yorum Atıosnz Sunu bılnki kendinizi Kandırıosnz Bu Oyunda Hıc kımse Yenılmeyı Hazmedemez Bole deişik bişey isde Adamın Tssine Gideriz Ben Temizim Diemez + Moviesini Orjin Koyarız Hala Mıllet qL Dıe Yorum Atar Biraz İnsan Oln Ex Jugadores Clanı Gercekden Temız Isdıene Ben Tw Verıorm ? Ben Hile Olan Bi CLanda Zaten ;Bulunmam Benı Bılenbilir ..
Ama sunu Sölüyüm İnsanlıkdan Haberiniz Yok Bole ssLer Kendinizi Avutmaktır Adam resmenn Tv İzlio . GoLd o2 Fake Girio Maca Gh acıo Yardırıo Khardesh Real Alıo yazıkkkk

Macın Orjinal Demosu İzleyin Gercegi Görün .. Q.gelsn + Konus Silinmesi Lazım

File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server

Uyarı 1
Tartışma icerikli yorum görmücem..

işte öle nefis yok sabır yok akıl yok her yerınden ızlıor adam ortadan ısıgı ızlıor alt tunel ızlıor kutuda b de cros forever yazk mouse alacam demıssın bumu mousen bılıodum böle bısey yapacagınızı hey lyka hele sen sevın sımdı ! gh lı adamı klana alıp oynamak

bida gh adamı clana alıo yazk sıze acıyorum cakma csciler

Yanlis anlmada o moviede hltv millete paylasta herkes anlasin kim gh orda adam sis atiyor bomba atiyor moviede sisle bombalar gozukmuyor ne hikmetse :d

CAKMA CS CI? sen pıyasaya ne zaman cıktınkı la bıze cakma deme curretını yasıya bılıyosun o nbdekı profıl fotona real fotonu koyda gorelım yasın kac ?

bu modlar cok akıllı ya bu kadar yorum alan konuyu ndn sılsınler :D

mert ben bsey yapmıyorum fake uyelıklerı banla ?

eX J De Kim varsa Hepsini Banla mert Reiz.;))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri