GaMeOwEr* Rezilliği (Lütfen Bi Bakın !!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

~ooww`yyeeAA. *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~ooww`yyeeAA. *
Öncelikle s.a arkadaşlar inferno oynarken duvar attım diye küfür eden ve banlayan [B]GaMeOwEr*[/B]'ın Rezilliği SS Koyuyorum bakın böle kişileri aldırmayın parayla adminlik alıp hava atıyorlar ama parasını verip adam gibi adminlik yapanlara sözüm yok ama böle kişi aldırmayın. :cursing::cursing:

TIKLA LÜTFEN
TIKLA LÜTFEN
TIKLA LÜTFEN

pardon hmn Yüklüom

Doğrudur ama konuyu acman gerekmez bence? aldırma boşver

Konu KiLiT.# 1. B0ş Konu.2 Başka sv mi kaLMadı ???.3. Ben GameoweR yaNi burak ı tanıyoRum ve duRduk yere Kimseyi banLamaz.

[quote="~By.']Konu KiLiT.# Üye baNNed.1. B0ş Konu.2 Başka sv mi kaLMadı ???.3. Ben GameoweR yaNi burak ı tanıyoRum ve duRduk yere Kimseyi banLamaz.[/QUOTE]

hangi swde kasacağını sana mı soracak adam? nerden bilecek böyle olacağını ? boş konuşma birde Türkçe'yi düzgün kullan.

Meriç Her Konuya Boş Konu Kilit Deme Bunu Moderatörler Vereceği Karar Ayrıca :scared:

Türkçe Konuş Türkçeyi Kirletme !!! :cursing:

hahahaha hayatımda ilk defa birine bişe dedim oda duwar tarayan birine :D infernoda t yim sol basıyom adan duwarlardan yardırıyo egılmıs ates edıyo :D:D:D mal bide ss koymus aahaha xd lan hll size yaaa utanmadan ss koyyon bide ;=) saol yaa ...

hangi swde kasacağını sana mı soracak adam? nerden bilecek böyle olacağını ? boş konuşma birde Türkçe'yi düzgün kullan.
ahmet boş boş anlamadan yprumlamayın knk adam egilmiş duwardan tarıyo silahla hkerz dio napıyo bu adam bende basitçe wall heck kullananlara sorulan soruyo sordum bu kadar basit :) biraz post kasam :DD:

Aynen kardeş katılıyorum ne zman hs yeseler banned ,)

hahahaha hayatımda ilk defa birine bişe dedim oda duwar tarayan birine :D infernoda t yim sol basıyom adan duwarlardan yardırıyo egılmıs ates edıyo :D:D:D mal bide ss koymus aahaha xd lan hll size yaaa utanmadan ss koyyon bide ;=) saol yaa ...

Biz Böle Yerlerin Taktiğini Öğrenmişiz Siz Gibiler Kuş Gibi Atlıyor Öle Yerlere :sneaky2:​

Ya kardeşim duvar atarsan tabi sövüp banlar Netbilgini'ni açtığında önüne kocaman 3 konu geliyor wallhack ile ilgili. Bu yüzden adamın bir suçu yok wallhack'i bu siteye getirenler utansın.

Bırakın bu işleri gencler gidin evinize ders calısın hadi bakim

Ya kardeşim duvar atarsan tabi sövüp banlar Netbilgini'ni açtığında önüne kocaman 3 konu geliyor wallhack ile ilgili. Bu yüzden adamın bir suçu yok wallhack'i bu siteye getirenler utansın.

Kardeş Biliyorum Ben Ama WALL Kullanmıyorum Bide Küfür Etmesine Gerek Yok Banla Bunun Gibi Şeyler Olmasın !!!!!

Ben King Miyim Dedim ?? Nerden Duvardan Atcanı Biliriz Ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri