GDR | & f.blow + ' VoL -1 - 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1
EXE RANK

1 2 3 4 5 ' RuzqaR .!.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
1 2 3 4 5 ' RuzqaR .!.
Tartışma nedeni ile konu kilitlenmiştir.

gl beyler bıze oynuyormuyuz :P

pff rüzgarın frag kasmış, bu terslikte bi iş var tabi yeniliriz amg :D kim olsa yenilirdi, burda onemlı olan bızım yenılmemız degıl ruzgarın frag atması

başarılar gdr'ye (:

[quote="~Death']pff rüzgarın frag kasmış, bu terslikte bi iş var tabi yeniliriz amg :D kim olsa yenilirdi, burda onemlı olan bızım yenılmemız degıl ruzgarın frag atması[/quote]
iste kardes sana yakısan frag atmısım bence burda onemlı olan senin burda gereksız yorum yapman olabilirmi yasa gecen dedıgın gıbı bı bızle mac atmıyorsunuz bende dedım sana sonu husran olur gereksız yorum yapma be kardesım eyv . benım gozumde gereksız bır adamsın ok .

[quote="']iste kardes sana yakısan frag atmısım bence burda onemlı olan senin burda gereksız yorum yapman olabilirmi yasa gecen dedıgın gıbı bı bızle mac atmıyorsunuz bende dedım sana sonu husran olur gereksız yorum yapma be kardesım eyv . benım gozumde gereksız bır adamsın ok .[/quote]
heee ölemi tm

acımıs kı boyle konusuyorlar bı de ustune 3 tane tk yıyınce kotu olur tabı anca boyle laflarla kendılerını kucuk dusururler bılen bılıyor yanııı :D

Ağa tartışma yaratmaya gerek yok güzel bi maçtı. Elinize sağlık tebrik ediyorum sizi başarilar.

ovv çok feci acımış olmalı :cool:

ovv çok feci acımış olmalı :cool:

acımıs kı boyle konusuyorlar bı de ustune 3 tane tk yıyınce kotu olur tabı anca boyle laflarla kendılerını kucuk dusururler bılen bılıyor yanııı :D
kardeş sen başka maçtaydın sanırım :D

Başarı bize. :cool:

[quote="~Death']kardeş sen başka maçtaydın sanırım :D[/quote]
bence macta olmayan sendin 3 tane tk yediniz artık konumu kırletme ..

[quote="~Death']beyler yenilmemiz sizi bukadar sevindirmesin şuan barçayı bile yeniyolar bizmi yenilmiyek ag bide bu taraftan düşünün :D[/quote]
Barça dediğin takımda hepsi bilek oyuncu sizin clanda 3 4 tane oyuncudan başka bilek oyuncu göremiyorum moruk ;D

[quote="~Death']kardeş sen başka maçtaydın sanırım :D[/quote]
bence macta olmayan sensın bırader bı sor bakıyım maca gırdıgın arkadaslarına :D

Çoğul konuşmaya gerek yok. Başarılar sizlere. Biz kimseye yenilmiyoruz, biz herkesi yeneriz gibi bir kural koymadık ortaya. Tekrardan başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri