GDR vs I've Lie TAZE SS YENI CIKTI vol#4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zero-dg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gl , bize. :)
Cs 1.5'de herkes GDR'nin efsane olduğunu kabullendi siz kabullenmesenizde olur lütfen konuyu pisletmeyelim.

Öncelikle böyle yerlerde polemiğe girmek adetim değildir ama böyle yorumları görünce üzülüyorum.Bir şeyler öğretmek şart ve farz oldu bu zamandan sonra.Novartis adlı eleman yemeyince ban demişin yediremeseler o maçı sizle atmazlar evlat 2.cisi ban yemenin sebebide senin gibi haylaz öğrencilerin boşboğazlığıdır.Bu yüzden burdan iyi bir ders çıkarmanı temenni ediyorum daha çok oynıyacaksın bu oyunu o yüzden daha ilk senelerinde böyle laflarla kötü gözükme.Gelelim 2. yoruma neydüğü belirsiz birisinin attığı yorum , kafaya takmaya gerek yok ama onada tavsiyem artık herkimse , burda sana yorumun sorulmamış qL ni atıp geç yada boş yorum yazma evlat.

ben ı ve lie leri savunmuyorum arkadaşım 10 a 2 atmışsınız nukedede sonuç pek farklı olmaz diye dalga geçtim hemen celallenmeyin :S

Başarılar size :D

aga neyin kafası bu ı lıve clan kım bana bırı soylesın bunların ss lerını koymanız bıle yanlıs bunlar capulcu takımı bunlara arsıv yaparım foruma gırcek yuz bulamazlar abınız bulut ıyı bılır sız yokken neler olduqunu sız daha yenısınız tmm koclar abılerınıze saygı duyun ..

ql fazla muhattap olamam

Herkes uslübüne dikkat etsin gerekli kişi cezalandırılmıştır.

Geri