Geants Clan Dubara & Emre Pij KRALLAR

Kesin Oyledır Belli Olcakya Neyin Ne oldugu ;)

Evet Beyler Ben Geants Clandan ChaW0 h$ Arkadaslar wall oldugumuz söylüyor ve sadece Special Clanı deiğil bir çok clan öle diyor Ama Bilmiyorlar ki Bizim Herhangi Bir Clanı Yenmemiz İçin Wala Veya Herhangi bir hileye Gerek OLmadığını Special Clanından Cannabis Paylasmıs KArdes bizim Sizin Clanı yenmek için Wala hileye gerek yok ayrıca bizim clanda öle bir kişide yok sizi yenmemiz için Real takımımıza bile gerek yok Adamın pc girmişsin sadece baslattaki wal exe yazan yazıları görmüşün acaba denedinmi oyuna girip yada cstrike içine bakmayı varmıydı öle bişey çalıstıgını falan gördünmü o arkadasın pc win7 ve win7 kolay kolay wall calıştırmıyor sırf sizi yeniyoruz sizden daha saglam clan oldgumuz için böle şeylere gerek yok Ss çekipte koskoca clanın itibarını 2 paralık edemezsiniz o kadar kişi pc lerimize girdi baktı bişey yok turnuvalara katıldık oradada baktılar hiç bir sey yok cs ve sxe den baska. Bugune Kadar o kadar mac yaptık yemin ederim hiç birinde hileye gerek duymadık yendikte yenildikte ses cıkarmadık.Erkek gibi oyunumuzu oynadık.Bizim Türk milleti beyler ne zaman bişey olursa her zaman altında bişey ararlar.Yine Söylüorum.Cannabis Bizim Sizin Clanı yenmek için İnanın hiçbirseye gerek yok 50 kere mac yapmısızdır sizle bunların 45 ni biz 5 ni siz kazanmişsınızdır Beyler Herseye inanmayın egerki inanan varsa Ts ip bu 176.53.25.6 biz burdayız Gelip pc lerimize bakabilirsiniz Cs1.5 te Temiz hilesiz clanlardan bitaneside biziz..Çok az sayıda hilesiz clan olmasına ragmen !!!! İyi geceler..

aynen Geants da bişi oldğuna ihtimal vermioyorum
adamlar temiz ve dürüsst kasıor
kac tane clan kaldıki böyle ?

Yaw Keske gh mizi yapsaydınız Daha iyi olurdu bu şeylere bakınca gülüorum daha çok cs oynamam gelior tek birseye acıorum erkek diye gezionuz oynuyonuz cs ulan bizde hile varsa kendimizi cekip movie yapardık bunca zaman o kdar mac attık neden moviemiz yok şimdi dersinizki movieniz var Bizde size Şunu deriz Evet Geants tagıyla gh moviesi var fakat onlar biz deiliz onlar 2009 ve 2010 da olan geants oyuncuları biz ise 2011 oyuncularıyız onlardan tek farkımız bu değil diğer farkımızda biz oyunu kuralına göre oynarız ya yeneriz ya yeniliriz..Yenilirsek eyw derizYenersek saolun elinize saglık deriz yani biz adamız erkek gibi oyunumuzu oynuyoruz hilenin oldugu yerde bizim işimiz olmaz...Tanıyan Tanır bizi...Bide Sunu Sölim Girmiş Arkadasın pc sine wall dosylarını görmüş fakat ne içine bakmıs nede baska bişey yapmıs SAdece Ss almıs bu kadar demiş Ey İnsan Evladı Arkadasım SEn Gerçek Hayatta İnsanları dıs görünüşüne göremi yargılıyorsun bu kötü bu iyi bu fakir bu zenqin dosyalarda öledir İçine girmediğin sürece ne oldgunu anlıyamazsın Veya ÇAlısıp calısmadıgını bunu öğren..Ben dosya ismini deişip wall yazım ozaman bendede hile olur dimi :D neyse size bu kadar felsefe yeter herseyi bilip bilmeden karar vermeyin !!!Herkez İşine geldiği konuyu anlar kimseye inanmayın !!!

Küfür ve tartışma yaraticak yorumlar yapmayınız aksi taktirde gereken cezayi alırsınız !!

Tamam kralsınız beyler , sikilmiş amın davasını yapıyonuz hepimiz botuz siz senelerdir oynuysunuz herşeyi siz biliyosunuz tamammı duymak istediğiniz buysa alın söyliyim boşuna post atıyonuz yani orda herşey gözüküyor

Kardes biz ne gh ne baska birsey kullanıyoruz Egerki sizin macta yada baska Hile ACmıssak Allah belamıız Versin ayrıca baska hiç bir mactada acmadık Ayrıca Sizi Yenmemiz için Hile ye gerek yok hala anlamıosun bu kadarda yemin ettim bak sen senecelerce cs oynuyosun senin yasın kac senelerdir oynuyosun benim yasım 20 ben kac senedir oynuyorum bak sen bile kabul etmisin bot oldgunu söyleyecek laf yok size Allaha sukur iyi oynuyoruz ki sizin gibi bir çok clan hile diyor ama bişey bulamadılar :D kac yuz kere tw verdik bişey bulamadılar o kadar zamandır bişey yoktuda
Sizin mactamı acıcaz yaw kardes bi git Allahını seviosan Bizi tanıyan Tanır bizi sen kafanı yorma Allah biliyor herseyi :D

CcC Geant`s S*qer CcC Bu Oyunda Kinq Olmucaksın Oynamayı Bilmeyen Ezikler Ölünce Mal Öldürünce Wall Derler . Ezmeye Devam BeyLer :D :D

Haklısın kanka o kadar tk mız var onları izleyinde örnek alın hilemi mile bizim işimiz değil bide sana sunu saölim cannbis bizim sizle yaptıgımız ve yendiğimiz macta 3 kişide mick yoktu öle yenioruz sizi yani düşün adamlar yer söyleyemior biz sadece oyun oynuyoruz mickede gerek yok kulaklık olsun yeter :D ses kasarak ezeriz :D haklımıyım kanka

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah olum hiç güleceğim yoktu lan :Ddd

kardes ister inan ister inanma ama gercekler acıdır gülüosun ama kendi halinize gülüosunuz :D

Yaf Birader GH Movie Yapta Anlıyalm ;)

ya ne ugrasıyonuz amk ya salla kendi çaplarında eğlensinler takmayın kafanıza

o değilde o wallbangleri bunlar atsaydı direk skdaydık amk :D

izleyip duvar atıyolar sonra wallbang oluyor ahahahahahahahah ya abi bi sktrol defol git çık şurdan amk siz kralsınız dimi hıamınaa

Azını Sıktımının Olu GH Movie Yapsana Ozaman

başarılar :) Çok sey demek gelıo ama Başarılarda kalıyorum ! :)

Geri