Gelmiş Geçmiş En Sağlam Rc Veriyorum....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan k4r1nc4.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

k4r1nc4.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
k4r1nc4.
Size Hayatınızın Rc sini Weriyorum Bi Yorum Atan y0q...!

tsk ama denemıycem

eyv sağoLasn

Teşekkürler arkadaşım. Rc cfg`nin .rc uzantılı versiyorudur.Forumlardakı cfg leri deniyorum ve yakında aralarından en iyisini sitede paylaşıcagım.

eyw saolsın ama denemcm

bırakın artık su aım cfg lerı yayınlamaktan bıkmadınızmı mılletı kandırmakdan yok su cfg soyle yok bu cfg boyle ne cfg sı ya cfg degıl pc nız saglam olması lazım bırde aım nız aldı basını gıdıo cfg cfg cfg en ıyı confıg 5 kb confıg dr oda kendı ayarlarınızdr kımse kımseyı kandrmasın senelerdır playerlerın kafasına sokmussunuz yok su cfg kınq 100%100 hs atar yok su cfg awp ıcın yalan alayı yalan beyler ... ekran kartı 256 bıt ve cıft cekırdek ıslemcı 4 gb ram bunlar sıızn pc de yoksa bos yere cs oynamayın .....ve cfg pesınde kosmayın ve su cfg wall hack aım speed vs vs yayınlayanlara nalet olsun.. !!!!

pylasım ııcn tsk.

eyvlah denıcem de lınk nrde

Karınca Bendede Bir rc vardi seninki ile benimkini karma yaptım güzel bi rc çıkardım ortaya xD

roro arkadasm sen kullanmayablırsın ama kullananlara mani olma kullandınmıda k0nusuorsn coltla ates ederken ateşi rahatlatıor mesela bu rc ve daha neler neler...dene q0rrr

emeğine sağlık!!

güLe qüLe Kullanın beyLeR iNanın hayaL KırıkLıqına Ugrasmıcaksınız...

yHa c0K saqoL saqLm R.c De k.ßkma xS.

Bu Rc sizi hayaL KırıKLıqına uqRatMaz...Denemekten bıse ckmaz dımı ltFen herKes deNesın FarKı q0receksınız....

bırakın artık su aım cfg lerı yayınlamaktan bıkmadınızmı mılletı kandırmakdan yok su cfg soyle yok bu cfg boyle ne cfg sı ya cfg degıl pc nız saglam olması lazım bırde aım nız aldı basını gıdıo cfg cfg cfg en ıyı confıg 5 kb confıg dr oda kendı ayarlarınızdr kımse kımseyı kandrmasın senelerdır playerlerın kafasına sokmussunuz yok su cfg kınq 100%100 hs atar yok su cfg awp ıcın yalan alayı yalan beyler ... ekran kartı 256 bıt ve cıft cekırdek ıslemcı 4 gb ram bunlar sıızn pc de yoksa bos yere cs oynamayın .....ve cfg pesınde kosmayın ve su cfg wall hack aım speed vs vs yayınlayanlara nalet olsun.. !!!!

kardeş senin dediğin özellikler benim pc de yok ama emin ol senin 10 katın daha iyi oynuyorum ne yani pcm dandik evet kasmıyo csde ama buda yetiyo bana ayrıca dediğin doğru kinq cfg diye bişey yoktur bunlara inananların uydurmasyonudur bu

qüzelse +47k rep vericem zaten konu acmıstım ama kımse qelmedı xd

Paylaşım İçin Teşekkürler

Bir Daha Kendi Konuna İlk Yorumu Kendin Atma ~ Uyarı ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri