Gh0s7 h4x 10.1 name : pw : Veriyorum :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ASdqweqwe Kukla sen ne kadar bot herifsin ya :D:D helal AYKUTTT

İsterse keylogger isterse turkojan. Hepsinde server oluşturması gerekiyor. Hepsinde serverı oluşturduktan sonra dosya göndermesi karşıdaki hıyarın da alması gerekiyor. Tahminim bu arkadaş bi ara 3d dağıtırken onlara da koydu... Bence indiren varsa pc lerine format atsınlar...

aynen he kendini hacker sanıyo yrlere yatıyorum asi,dşaisdşaşi, .D ya keyloger ya trojan.bnm 8 yıl önce bebeyken yaptığım işleri daha yeni yeni öğreniyon aferin.
bu arada kukla kimdir bilmem yeni mi türedi? :lol:

Ne Zamanki Konuları Guncellıosunuz Afferın Sıze ; 3d ye servermı gommusum ben yanı :D Olm sız cok salak ınsanlarsınız he weled surulerı.

EXe olarak Bı tek cs1.6 wal vardı oda cargador.exe Git İçini aç 2. bir EXE cıkıcakmı hanı dıosunuzya gomdun ıcıne serverı falan :D o adama sor bakıyım ben ona exe. yollamısmıyım hıc msn yoluyla :D

olm boyunuzu aşan işlerle uğraşmayın qioVinco sen nedıon olm nbde turedın snde ezo herıf Keylogger blıosan hEx
yapmayı ve FUD lamayı bılırsın dımı bı anlat bakıyım :) Avira yı gecmeyıde bılırsın sen hadı bkaıyım anlat :)

Ezo Herifler Daha regedit bilmezler burda boş boş konuşurlar ...

Bot gel beni de hackle ? nb de türemiş o adam bu forumda kiler bebeyken cs oynuyodu ;)

olmyaş ortalaman en fazla lise2 snn goreblıorum burdan tıpınden bellı
cocuklarla ugrasmayalı yıllar oldu ..#

Ben hackerım dedımmı Insanlar benı oyle goruo demekkı Biraz Olmayan Beynini Çalıştırırsan Sende yapablırsın belkı :D

Senin gibiler google aratır hex hud avira =)

bana bu işleri iskorpitx öğretti xfdf wdfasda

İsko rat ıslerıyle crpyter ıslerıyle ugrasmıo bıldıqım kadarıyla Lamerlıgın luzumu yok. googleden basksa hacker arastır onu yaz buraya ..

Genclık ıste : )

seninle dalga geçiyorum sen de bunun farkındasın ... Fazla konuşma o yüzden ;)

İsko rat ıslerıyle crpyter ıslerıyle ugrasmıo bıldıqım kadarıyla Lamerlıgın luzumu yok. googleden basksa hacker arastır onu yaz buraya ..

Genclık ıste : )

adam coast aykut dağılın

berk geldı dagılın adam kıng

asşidlaşisdşai coast tam lamasın yaw .D laflarına dikkat et koçum senin türeyiş zamanını hatırlıyorum ;] bnden eski değilsin hatta bn maçlarda hs tklar atarken 5-10 saniyede sen 9 yaşında ilkokul bebesiydin.gel bnm pcmi hackle asişdlaşisdlaisdş .D herkeze regedit biliyo musun yazıp duruyo mal regeditin nolduğunu bilmez aşisdaşisdl .D
şunu da ekleyeyim sen o trojan proglarıyla bebe gibi uğraşırken biz masmavi ekranda millete hünerlerimizi gösteriyoduk gizli kamera 15 saniyede admin paneline 20 saniyede girdiğim günleri hatırlarım(12 yaşında) ;]

turkojan'ın resmi bi sitesi varmı ?

qıovınco salak salak konusma 2 sene once adın bıle yoktu la ncs1kıngofcscomda kasıoduk ful bız nbde turedın yalanmı.

qioVincoymus la hıc gulecegım yoktu.# :)

he cok hackerlık blıom dıosan bı vırus yaz da gorek x)

daha gecen gun yazdım buraya verdım .bat x)

KONU KİLİT İLLa banmı istiyonuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri